Kindermusthaves

Diena blogt: ochtend chaos

Diena blogt: ochtend chaos
28 augustus Diena is 30 jaar, gelukkig getrouwd met Dave en mama van Liv (1 jaar). Diena is gek op zingen, tekenen en alles wat met haar dochtertje te maken heeft. Zij zal elke 2 weken een gastblog schrijven voor Kindermusthaves en dat vinden wij hartstikke leuk! 

Vandaag begint de dag vroeg, Dave zijn wekker ging erg op tijd en ik kon niet meer slapen,  ik zet de douche nog suf aan.

Ik pak mijn bodyscrub en smeer die in mijn haar, in de veronderstelling dat het shampoo is..
Ik ben er al gauw achter dat dat het niet is, ai gauw uitspoelen!
Ik droog mij na het douchen af, loop naar de slaapkamer en haal mijn teen open aan de poot van het bed...
Oh great, het wordt zo'n dag!

Ik neem mij voor om vandaag een beetje extra moeite te doen om er leuk uit te zien. Haar even goed in de krul,  mooi nieuw make-upje. Net op het moment dat ik mijn gezicht heb ingesmeerd met crème hoor ik Liv via de babyfoon. Ik hou mijn adem in en denk: nee nog heel even niet! Mama is nog helemaal niet klaar!
Liv denkt er anders over, ik trek gauw een broek en een shirtje aan wat totaal niet matcht, dat komt straks wel.

Ik doe Liv haar kamerdeur open, daar zit mijn prinses met haar slaapgezichtje, ik vergeet meteen hoe vreselijk vroeg het is en net als elke ochtend ben ik in één klap zo verliefd op dat kleine meisje met die mooie glinsterende oogjes die mij aankijken. Ze strekt haar armpjes uit en ik druk haar tegen mij aan, wat ruikt ze toch lekker. Het dagelijkse ritueel gaat van start, ik zet eerst haar speeldoosje aan en dans met haar haar kamertje rond.

Later gaan we samen ontbijten en ik probeer me tussendoor op te maken, dat is nogal lastig met een nieuwsgierige dreumes. Uiteindelijk ben ik mijn mascara kwijt,  kauwt Liv op mijn wattenstaafjes en lijk ik net Bassie de clown omdat ik te gehaast mijn blush op wilde doen, voordat ook die onder de bank zou verdwijnen. Ik had zulke plannen!

Ach, morgen opnieuw een dag. Dan ben ik 'gewoon'  weer Doutzen ;)
Ik leg mijn make up weg en neem een duik op het speelkleed,  ik heb wel wat beters te doen!
Liv ziet het verschil niet, voor haar ben ik gewoon 'mama '.

Het mooiste wat je dragen kunt!