Kindermusthaves

Diena blogt: papa dag!

Diena blogt: papa dag!
31 juli Diena is 30 jaar, gelukkig getrouwd met Dave en mama van Liv (1 jaar). Diena is gek op zingen, tekenen en alles wat met haar dochtertje te maken heeft. Zij zal elke 2 weken een gastblog schrijven voor Kindermusthaves en dat vinden wij hartstikke leuk!

Het is zaterdag, vandaag moest ik werken en is Dave lekker de hele dag met Liv geweest. Dave werkt zo'n 70 uur in de week en dus is zaterdag papa dag! Ik hoef op zaterdag heel fijn pas om 10 uur te beginnen, dus heerlijk rustig opstarten. Nadat ik met Liv heb ontbeten, haar in bad heb gedaan en ze aangekleed is, maak ik papa wakker. Hij kan wel wat extra uurtjes gebruiken. Ik smeer nog gauw even mijn brood en stap na honderd kusjes te hebben gegeven op de fiets. Hoog zwaaiend staan mijn knapperds voor het raam, lief!

Stiekem laat ik altijd nog een schema achter op tafel voor het geval dat papa het even niet meer weet. Of misschien omdat ik gewoon zo'n control freak ben haha. Ik open de fietsenzaak waar ik werk en moet meteen vol aan de slag. Binnen een uur heb ik ondertussen 6 foto's ontvangen en een filmpje. Ik moet hardop lachen, Dave laat subtiel weten dat hij het schema weer gevonden heeft en vinkt ze in een WhatsApp bericht af. Natuurlijk hoor ik wat voor vreselijke luiers hij al verschoond heeft, dat Liv alles overhoop getrokken heeft en het thuis een grote chaos is. Dat ze haar fruithap in haar haar gesmeerd heeft en de rest tegen het behang heeft gelanceerd.. Juist ja. ‘Wat eten we vanavond’, vraag ik. ‘Uhh ik hoopte dat jij dat wist’, zegt Dave. Ik regel uiteindelijk wel iets.

Het is druk in de winkel, ik hoor mijn telefoon continue trillen en wanneer ik later kijk heb ik 8 nieuwe berichten. Dave vertelt trots dat het voortandje (boven) van Liv door is en heeft wat bewijs meegeleverd. Hij is zo trots! Zo schattig.

Ik kom thuis met afhaal eten, Liv heeft haar verse groenten met vlees, wij de Chinees. Ik stap de huiskamer in en zie Dave op het speelkleed zitten met Liv. Dave zit nog in pyjama, met zijn slaaphaar en wallen . Liv ziet er uit om door een ringetje te halen en het meest blije gezichtje ooit. Mijn hartje gloeit.

Ik hou van papa dag!!!!!

Wat vond je van Diena haar blog? Laat het ons weten via onderstaande comments!