Kindermusthaves

GASTBLOG: Fims Bag!

GASTBLOG: Fims Bag!
04 augustus Vandaag hebben wij een hele leuke gastblogger aan het woord: Fimke! Fimke komt graag bij ons vertellen over haar eigen webshop Fims Bag: dat staat voor hippe en betaalbare verzorgingstassen, tassen waarbij aan de buitenkant niet te zien is dat het om verzorgingstassen gaat en die zij zelf ontwerpt. Genoeg over te vertellen dus! Daarnaast mogen wij een verschoningsmatje en flessenhouder aanbieden aan 1 van onze volgers op Facebook, lees lekker verder en kijk wat je kunt doen om kans te maken.

Fimke zou het erg leuk vinden als jullie een reactie achterlaten onder het artikel!


Dit is de eerste keer dat ik een blog mag en ga schrijven, wat ik ontzettend leuk en een hele eer vind! Ik heb al eerder wat interviews mogen geven, maar dat was een kwestie van vragen beantwoorden, dus dit is volkomen nieuw voor me. Ik zal me eerst in ieder geval even kort voorstellen; ik ben Fimke Jongejan, 27 jaar oud, samenwonend met mijn vriend en moeder van 2 dochters. De oudste is 3 jaar en de jongste wordt in september 2 jaar. Ik vind het moederschap ontzettend leuk, maar soms ook zwaar (en soms een beetje frustrerend). Er zijn natuurlijk erg veel leuke en grappige momenten met de kinderen, maar ik kan ze (vast zoals andere moeders dat ook wel hebben) ook af en toe wel achter het behang plakken. Ik mag voor kindermusthaves een blog schrijven, omdat ik sinds kort gestart ben met mijn eigen onderneming, genaamd Fims Bag. Ik verkoop mijn eigen ontworpen luiertassen in mijn webshop op www.fimsbag.nl.

Tijdens mijn zwangerschap van onze eerste dochter ben ik lang op zoek gegaan naar een leuke luiertas. Ik ben zelf namelijk een erg grote fan van tassen, dus een mooie luiertas zou perfect tussen de collectie passen. Ik heb enorm lang gezocht, maar kon niets vinden wat ik ook echt mooi vond. Toen ik opnieuw zwanger werd, heb ik een nieuwe poging gedaan, maar helaas kon ik wederom niks vinden waar ik enthousiast van werd. Voor me zag ik een luiertas die er uit zag als een ‘normale’ tas, zodat ik niet veel geld zou uitgeven aan een exemplaar die ik maar heel kort zou gebruiken. Maar het bleek dat deze bijna niet bestonden. Hier ontstond het idee om zelf de tassen te gaan ontwerpen, die ik in gedachten had. Tassen zoals ik ze zelf graag zou zien en die daarnaast ook betaalbaar zouden zijn!

Het lastige was dat ik helemaal geen ervaring had met ontwerpen, laat staan met programma’s die je daar voor zou kunnen gebruiken. Ik ben dus heel ouderwets gewoon gaan tekenen. Inmiddels ben ik een aantal proefexemplaren en veel voorbereidend werken verder en liggen er nu uiteindelijk 4 modellen op voorraad…te wachten op hun nieuwe eigenaar ;) De vier beschikbare modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er liggen nog een aantal modellen klaar om uitgewerkt en geproduceerd te worden, maar ik ben natuurlijk eerst heel erg benieuwd wat de reacties van alle (aanstaande) moeders zijn op de eerste vier modellen.

Ik ben heel erg benieuwd of er andere mama's zijn die zich ook herkennen in mijn verhaal? Kon jij ook geen mooie, geschikte tas vinden? En hoe zou jouw geschikte luiertas er uit zien? Wie weet kan ik nog wat tips van jullie meenemen in mijn nieuwe ontwerpen! Tips zijn in ieder geval altijd welkom en dat kan onder het artikel! Hieronder wat mooie foto's van mijn tassen!



















Wij mogen dit leuke setje weggeven aan 1 van onze volgers op Facebook! Deel EN Like dit artikel op Facebook en we maken de winnaar vrijdag bekend.