Kindermusthaves

Nathalie blogt: tip voor een leuk uitje!

Nathalie blogt: tip voor een leuk uitje!
07 augustus Kindermusthaves vindt het leuk om regelmatig gastbloggers aan het woord te laten. Vandaag is het wederom de beurt aan Nathalie, zij is 25 jaar oud en woont samen met Matthew, zoontje Skye (13 maanden) en hond Whiskey. Zij verschijnt voor de tweede keer met haar blog op Kindermusthaves.nl en zal in haar blogs leuke tips voor een dagje uit met het gezin delen. Het uitje van vandaag is: Ballorig! 

Omdat Skye een kleine fruitmonster is, leek het mij leuk om samen met zijn neefje en m’n zus naar de Kneppeltuin in Warmenhuizen (Noord-Holland) te gaan. Hier kun je zelf je eigen fruit plukken en betaal je achteraf je bakje in de boerderijwinkel. Het plukken zal Skye zelf niet helemaal lukken, maar van lekker rondbanjeren wordt meneer ook gelukkig. Helaas werkte het weer niet mee (lees: regen, wind, regen en wind), dus kozen we ervoor om de plannen te wijzigen en op zoek te gaan naar een leuke binnenspeeltuin in de buurt. Hopelijk kan ik jullie later alsnog vertellen hoe het is in de Kneppeltuin! 
 
In Den Helder zit, naast de bioscoop, Speelparadijs Ballorig, ongeveer een half uurtje rijden bij ons vandaan. Makkelijk bereikbaar, genoeg (gratis) parkeergelegenheid en je betaalt alleen voor kinderen vanaf 1 jaar. Wanneer het heel slecht weer is, kan het er heel druk zijn, maar dat viel nu gelukkig mee. Daarom kon ik Skye lekker in het speelgedeelte voor kinderen tot 4 jaar neer zetten en hem vanaf een tafeltje ernaast prima in de gaten houden. De kleine man had vrij snel door dat hij ein-de-lijk overal op mocht klimmen en klauteren en daar heeft hij dan ook flink gebruik van gemaakt. Volgens mij denkt Skye nog steeds dat hij dit overal kan en mag doen, want de vensterbank thuis is sinds het speelavontuur bij Ballorig niet meer veilig voor de kleine boef!
 
Maar wat een heerlijke middag was dit. Skye was dolgelukkig en vermaakte zich samen met z’n neefje super goed. Wat ik overigens niet had verwacht, omdat het eigenlijk tijd was voor een middagslaapje en ik er rekening mee hield dat hij er misschien nog net even te klein en jong voor zou zijn. Maar juist omdat hij nu alle vrijheid had en lekker z’n gang kon gaan, had ik geen kind aan hem en kon ik ook even heerlijk rustig zitten en bijkletsen met mijn zus. Een fijne middag voor ons beide en iets wat ik zeker vaker met hem ga doen, een echte aanrader dus! Ballorig heeft een heleboel verschillende vestigingen, verspreid door heel Nederland. Kijk gauw via onderstaande link welke vestiging van Ballorig bij jou in de buurt is! 
 
Liefs ons, en tot over twee weken! 


BIJ HET RAAM MET WHISKEY


OP DE GROND MET ZIJN NEEFJE


IN DE BALLENBAK