Boys

Kindermusthaves

Shop the look!

Shop the look!
27 maart Wat een stoere outfit voor de boys! In deze leuk shop the look van vandaag staat de jeans van BOOF in het middelpunt, met een toffe mooi vallende jeans heb je de basis voor een hip outfitje al te pakken. Maar de juiste jeans vinden voor jouw mini kan best een zoektocht zijn. Daarom zijn wij ook zó enthousiast over dit nieuw ontdekte Nederlandse kinderkledingmerk: BOOF! De naam zegt al een heleboel, een online shop vol met te gekke jeans voor jouw kleine boef!

De BOOF DENIM collectie bestaat uit ultra zachte en draagbare jeans voor boys en girls in verschillende hippe modellen. Zo vind je hier bijvoorbeeld onze favoriete skinny broekjes die écht skinny zijn, perfect voor kindjes die wat smaller zijn. De SOLAR wash grey, de jeans van de foto, scoort bij ons veel punten en valt prachtig om het smalle lijfje van ons zoontje. 

De jeans combineren wij hier met een toffe sweater. Mooie kleur he? Zo heerlijk fris! De gestreepte sjaal van Mingo en de Nike sneakers maken de look compleet! 

TIP: namens BOOF mogen wij jullie een leuke eenmalige korting aanbieden van 10% door gebruik te maken van de code: boof1 

Shop de items via onderstaande linkjes.