Home

Kindermusthaves

FOOD TIP: SPRUIT kerstbox!

FOOD TIP: SPRUIT kerstbox!
09 december Kerst smaakte voor je kind nog nooit zo lekker

Kennen jullie SPRUIT al? SPRUIT levert maandelijks de lekkerste vers bereide maaltijden voor baby's en peuters bij jou thuis. Gezond, vers, gevarieerd, gemak en flexibel. SPRUIT kookt voor kinderen vanaf 4 maanden en voor elk van de leeftijdscategorieën geldt een specifieke samenstelling aan ingrediënten en hoeveelheden. Of het nu gaat om de eerste hapjes groente of de overstap naar een ‘echte’ peutermaaltijd! 

En weet je wat zo leuk is? Speciaal voor de feestdagen heeft SPRUIT een exclusieve kerstbox samengesteld zodat je kind volwaardig mee kan eten met de rest van het gezin. Want zeg nou zelf, kerst is toch voor iedereen? De kerstbox bevat 9 maaltijden, met een variatie aan vier maaltijden. Zoals je van een exclusieve kerstbox mag verwachten zijn de maaltijden ook extra luxer. 

De maaltijden zijn diepgevroren, dus je kunt kiezen wanneer je jouw kleine spruit de SPRUIT maaltijd wilt geven. Alleen nog even ontdooien en opwarmen, dit kan au-bain-marie of in de magnetron. Met SPRUIT staat er dus ook op de drukke feestelijke avonden in een handomdraai een verse voedzame maaltijd op tafel. Hoe fijn idee is dat! 

TIP: Bestel de kerstbox nu en ontvang een gepersonaliseerde kerstbal van CRE8 cadeau. LET OP: beperkte oplage dus wees er snel bij! 

Je vindt de kerstbox HIER

Happy December!