Tips

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Bebi Amsterdam!

IN THE SPOTLIGHTS: Bebi Amsterdam!
25 oktober Speenkoorden en kinderkleding voor fashionable moms
 
Yes, we hebben een nieuwtje! Kennen jullie Bebi Amsterdam al? Deze te gekke webshop die bekend staat om zijn prachtige speenkoorden breidt uit met een kinderkleding lijn! En daar zijn wij bij Kindermusthaves uiteraard als de kippen bij.
 
Bebi Amsterdam bestaat sinds 2014 en is opgericht door 2 vriendinnen uit Amsterdam: Lidewij en Sanne. Zij lieten zich hierbij volop inspireren door baby Nena, de geboorte van dit kleine meisje was het startsein voor een nieuwe uitdaging met als uiteindelijk resultaat een eigen, toffe online shop! Het doel van de meiden was het ontwerpen van speenkoorden voor fashionable moms, moeders die van een speenkoord een mooi accessoire willen maken.
 
En dat is gelukt! De speenkoorden zijn niet alleen super praktisch (nooit meer de fopspeen van je kleintje kwijt) én hartstikke veilig (de lengte van de speenkoorden voldoet aan de Europese veiligheidsnorm wat de kans op verstrengeling erg klein maakt), ze zien er ook nog eens mega hip en leuk uit. Je vindt in deze shop veel toffe exemplaren, bijvoorbeeld gemaakt van houten kralen waarbij je de ketting ook nog eens kunt personaliseren door de naam van de mini erin te laten graveren. Maar ook van verschillende gave stoffen. Wij zijn wild enthousiast over de stoere Panda en de Donuts en ook de pastelkleuren zijn prachtig. De speenkoorden zijn echt super origineel als kraamcadeau!
 
En nu dus ook een kinderkledinglijn! In mei 2016 kondigden de dames op social media het ontwerpen van een eigen kledingcollectie voor kids aan. De 29 (!) verschillende speenkoorden hebben hun zoveel inspiratie opgeleverd wat heeft geresulteerd in deze lijn. Een uitdaging die ze met beide handen aangrijpen. Mocht dit 'project' net zo'n succes worden als de speenkoorden, dan is er een toekomstdroom vervuld! 

Wat voor leuks ga je allemaal tegen komen bij Bebi Amsterdam? Denk aan broekjes, shirtjes en sweaters van mooi, zwaar katoen in de meest hippe prints en in vier maten verkrijgbaar: 0-2 maanden, 2-6 maanden, 6-12 maanden en 12-24 maanden. 

De collectie heeft als thema Antarctica: Follow me to Antarctica! en de prints zijn door de meiden zelf ontworpen. Hierbij hebben Lidewij en Sanne veel aandacht besteed aan het toevoegen van emotie en karakter aan de dieren. De walrus is onze favoriet! Ondanks z’n lange en scherpe tanden, kijkt hij toch heerlijk onschuldig en dom. Maar ook de ijsbeer is super stoer en de pinguïn weer hartstikke lief. Wij showen jullie vandaag onze favoriete items, maar breng vooral zelf ook een bezoekje aan de webshop van Bebi Amsterdam via onderstaande link en wordt net als wij enthousiast van deze collectie! 
 
Leuk om te weten: ieder voor- en najaar verschijnt er een nieuwe collectie, blijf Bebi Amsterdam dus vooral in de gaten houden.