Home

Kindermusthaves

Op pad met Babboe!

Op pad met Babboe!
27 september Dé bakfiets voor elke familie
 
Fietsen is fijn, vooral als je kinderen hebt ga je het enorm waarderen. En sinds wij de bakfiets van Babboe hebben ontdekt, zijn we helemaal niet meer van de fiets af te slaan! De elektrische bakfiets is de leukste, gezelligste en gezondste manier om er met het gezin op uit te gaan. In de stad, naar het strand of door het bos…met de bakfiets van Babboe kom je overal!
 
Je stopt je kindjes met hun rugzakjes in de stevige bak, gespt de veiligheidsgordeltjes dicht en gaan met die banaan; moeiteloos fiets je dankzij het motortje door de straten. De Babboe bakfiets ziet er prachtig vormgegeven uit en fietst alsof je altijd wind mee hebt. Ook als je een bergje op moet of haast hebt om op tijd op school te komen. We love it! De bakfiets ligt daarnaast enorm stabiel op de weg en je laveert gemakkelijk door druk verkeer. Nog een groot pluspunt is dat je hem óveral kunt parkeren; naast de supermarkt, bij de voetbalclub of middenin de stad…i-de-aal!
 
Er zijn verschillende bakfietsen (en accessoires) van Babboe te vinden, zowel met als zonder elektrische ondersteuning. Allerlei modellen die de harten van veel gezinnen weet te veroveren. Kijk dus gauw verder welke bakfiets van Babboe bij jou past!

Babboe…van ouders voor ouders!