Tips

Kindermusthaves

TIP: Dé producten om jouw huishouden met kids makkelijk, milieuvriendelijk en budget-proof schoon te houden!

TIP: Dé producten om jouw huishouden met kids makkelijk, milieuvriendelijk en budget-proof schoon te houden!
28 maart A clean home is a happy home
 
In een huishouden met kinderen kom je regelmatig voor een uitdaging te staan waarbij je wel wat hulp en tips kunt gebruiken. En daar zijn wij! Wij van Kindermusthaves hebben een ideaal, milieuvriendelijk en budget-proof product ontdekt die ons al op verschillende fronten uit de brand heeft geholpen. We stellen je vandaag voor aan: GROENLAND NATUURLIJK SCHOONMAAKAZIJN! Dit product bant vuil de wereld uit, laat de natuur hierbij ongeschonden en springt hiermee in op de toenemende vraag naar milieu- en budgetvriendelijke schoonmaakmiddelen.…wij zijn fan!
 


Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn is een veelzijdig product dat bestaat uit 7 verschillende varianten die allemaal hun eigen frisse geur en optimale werking hebben én die je scoort voor een fijn prijsje. Je hebt de keuze uit: Original, Lavendel, Citroen, Eucalyptus, Dennen, Oceaan en Bloemen. Het product is verkrijgbaar in een 1 liter fles (elke variant heeft zijn eigen kleur) en de original daarnaast ook in een gemakkelijke spray flacon en 5 liter verpakking. En weet je wat helemaal top is? Op elk etiket staan handige tips vermeld! Schoonmaken was nog nooit zo easy peasy.
 
Wij delen hierbij een aantal van onze favoriete tips:
 
KLEUR BEHOUDEN
 
Vind je het lastig om de mooie kleur van de kleding van jouw kids te behouden? Een scheutje Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn in het zeepbakje of in een bolletje tussen het wasgoed doet wonderen! Daarnaast blijven de kleertjes ook nog eens heerlijk fris, het geurtje komt van de parfumvariant. HOOFDLUIS BESTRIJDEN
 
Hoofdluis, de kans is groot dat je daar als moeder een keer mee te maken krijgt. Azijn is zo’n typisch huis, tuin en keukenmiddeltje dat je hier tegen kunt inzetten. Was de haartjes met azijn en water, laat het een nacht intrekken, spoel het de volgende ochtend uit en…weg zijn die vervelende luizen en neten! Let uiteraard wel goed op dat de azijn niet in de ogen komt.

VETTE VINGERS OP RAMEN EN SPIEGELS
 
Komen jullie ook overal vingers en spetters tegen van jullie boefjes op ramen en spiegels? Wij kunnen ons daar zo aan storen. Gelukkig hebben we nu een gemakkelijke oplossing, met een scheutje Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn en water maak je de oppervlakken namelijk binnen no-time weer streeploos en blinkend schoon. Schoonmaken kan een feestje zijn!


 
REINIGEN
 
Met kinderen in huis die (net) zindelijk zijn of waarmee we middenin een ‘zindelijkheidstraining’ zitten, komen wij er regelmatig achter dat de helft van het plasje naast de toilet in plaats van IN de toiletpot is beland…schoonmaak alert! De toilet, maar bijvoorbeeld ook de badkamer zijn echt van die plekken die je zo schoon mogelijk wilt houden voor het hele gezin. Met een scheutje Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn behoort vuiligheid direct tot het verleden en kun je iedereen weer met een gerust hart gebruik laten maken van badkamer en toilet!


  
URINEVLEKKEN UIT MATRAS VERWIJDEREN
 
Heeft jouw zoontje of dochter s‘nachts nog weleens een ongelukje? Deze vlekken zijn vaak lastig te verwijderen, maar wij hebben een oplossing! Met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn verdwijnen de urinevlekken namelijk snel uit het matras. Dep de urinevlek met een schone doek gedrenkt in schoonmaakazijn en water. En de neutraliserende werking is ook nog eens goed tegen de geur! In sommige gevallen kan insprayen met schoonmaakazijn ook handig zijn. 

ONTKALKEN

De waterkoker is zo’n typisch apparaat waar je veelvuldig gebruik van maakt, maar waar snel kalk in ophoopt. Hoe maak je dit nou het beste schoon? De waterkoker is gemakkelijk te ontkalken met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn. Let op: wel de Original schoonmaakazijn gebruiken! Vul de waterkoker tot een gewenst vulniveau met 4 delen water en 1 deel schoonmaakazijn en laat het een nacht intrekken, de kalk zal zich gaan losweken van de wanden. Daarna het apparaat goed naspoelen met schoon water en bij voorkeur nog enkele keren laten koken voor het volledig verwijderen van resten natuurazijn. Conclusie, wij raden dus aan om Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn als de bliksem in huis te halen. Zelfs de verpakking is gemaakt van gerecycled PET materiaal. Kortom, schoonmaken met Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn is schoonmaken met een schoon geweten!


 
Groenland Natuurlijk Schoonmaakazijn….dé natuurlijke uitblinker!

Kijk voor meer informatie op www.schoonmaakazijn.nl