Home

Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Confetti Time!

IN THE SPOTLIGHTS: Confetti Time!
11 mei Voor al je hippe feestjes
 
Once you POP, the fun don’t STOP! Wij van Kindermusthaves houden wel van een feestje. Verjaardagen, babyshowers en kinderpartijtjes…alles wordt hier vol enthousiasme gevierd! Om de feestvreugde een beetje te vergroten, pakken wij ook altijd graag uit met versieringen en decoratie en plakken we er het liefst een hip thema aan vast. Daarom worden wij ook zo blij van deze nieuwe ontdekking. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Confetti Time! Na een bezoekje aan deze shop krijg je direct de partykriebels!


 
Confetti Time is opgericht door Marleen & Sybren (ouders van Philène Floris) en ontstaan vanuit de gedachte dat hun leven meer om feestjes zou moeten draaien. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan dat? Na veel gebrainstormd te hebben, besloten zij vorig jaar de stap te wagen en een nieuw avontuur aan te gaan. Confetti Time was geboren! Waar is het feestje? Daar is het feestje! 
In deze webshop draait dus alles om feestjes. Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een party te geven en daarom tref je op de website van Confetti Time een heleboel thema’s. Bijvoorbeeld allerlei leuks voor kinderfeestjes! Is jouw kindje gek op diertjes, kijk dan eens bij Animal Party en scoor o.a. bekertjes, borden, servetjes en ballonnen in dit thema. Is jouw dochter fan van Flamingo’s? Maak er dan een Flamingo Party van compleet met een grote folieballon en cupcakes set. Voor de stoere boys is ‘Dragon & Knights’ vast een succes en deze mama’s zijn wild over de Cactus Party! Maar er is nog héél veel meer, denk aan Unicorns, Piraten, Prinsessen en Dino’s. 
Naast het zoeken op thema, kun je ook zoeken op product en op kleur. Verliefd worden wij bijvoorbeeld op de cupcake versieringen, met de cupcake set ‘Go Wild’ of de ‘To The Moon’ tover jij bij elk kind een lach op het gezicht. Maar ook met de originele uitdeelzakjes, caketoppers en folieballonnen maak je elk feestje compleet. Wil jij het geslacht van je kindje op bijzondere wijze bekend maken? Dan zit je hier goed! 
Kortom, wij zijn super enthousiast over Confetti Time en willen dit graag met jullie delen! Bekijk de inspiratie foto’s en breng de website zeker een bezoekje.

TIP: maak nu kans op EUR 30,00 shoptegoed van deze leuke webshop! 

WHAT TO DO:

- Like de foto
- Volg de Instagram pagina van @confettitime.nl en de pagina van @kindermusthaves
- Tag daarnaast nog een mama(to be) die houdt van een feestje

De winnaar wordt maandagavond a.s. rond 20.00 uur bekend gemaakt op de pagina van @confettitime.nl 
Confetti Time…Life is a party once you realize it is!