Home

Kindermusthaves

LET’S MEET: de rugtassen van Affenzahn!

LET’S MEET: de rugtassen van Affenzahn!
01 juni Elke rugzak een eigen persoonlijkheid
 
Wat worden wij bij Kindermusthaves toch altijd blij van leuke rugtassen! Zeker nu we als mama’s veel op het schoolplein te vinden zijn, spotten we de ene na de andere toffe rugzak. We hebben ze dan zelf ook in alle soorten en maten hangen thuis. Een rugtas voor mijn peutertje op het kinderdagverblijf, eentje voor onze kleuters die naar school gaan en een rugtas die meegaat naar zwemles, een logeerpartijtje of een dagje weg. En we hebben nu toch wel zo’n ge-wel-dig rugtassenmerk ontdekt! Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: de rugtassen van: Affenzahn!  
Het Duitse merk Affenzahn maakt ecologische kindertassen die zijn gemaakt van (tot 50%) PET-flessen waarbij alles draait om kwaliteit, functionaliteit en design. En, ook niet geheel onbelangrijk, een verantwoorde productie van tassen. Wij richten ons vandaag uiteraard (;-)) op hét design! Want de kinderrugtassen van Affenzahn, voor peuters en kleuters, zijn ENORM leuk! Ze hebben in Duitsland al verschillende prijzen gewonnen en wij snappen wel waarom.  
De rugtasjes zijn vrolijk, hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en zijn in 2 maten verkrijgbaar. Er is een formaat voor peuters (4 liter) en eentje voor kleuters (8 liter). Ze zijn allemaal uniek…en daar houden wij van! Er is bijvoorbeeld een super schattige lichtblauwe Doro Dolfijn, voor alle kindjes die gek zijn op visjes. Maar ook een hele kleurrijke Olivia Uil, de designs zijn zó kindvriendelijk. Maak zeker kennis met de roze Ursula Eenhoorn voor de girls en hippe Theo Tijger voor de stoere boys! Welke bij ons thuis favoriet zijn? Dat is Kimi Koala voor onze kleuter Julie. Niet alleen super lief, maar ook groot genoeg voor de drinkfles en het broodtrommeltje. Onze kleine Sam zijn beste nieuwe vriendje is Dino Dirk, ze steken de hele dag hun ‘brutale’ tong naar elkaar uit en de (4 liter) rugtas is precies passend op zijn ruggetje.  


 

Kenmerkend voor de rugtassen, zijn de stevige en verstelbare schouderbanden die door de vulling zacht aanvoelen, een super handige borstclip die heel makkelijk open en dicht gaat en de reflectoren. Zo kan jouw prinsje of prinsesje de tas ook in het donker vinden. Maar…last but not least: het naamlabel in de vorm van een tong! Die vinden onze kids he-le-maal fantastisch! Je kunt namelijk aan de tong van het dier trekken en dan komt de naam van jouw kindje tevoorschijn. Echt een te grappig detail! 
Kortom, het zijn stuk voor stuk lieve, spontane vriendjes die jouw kindje gaan begeleiden op welke kleine of grote reis dan ook! En oh ja, naast originele rugtassen zijn er ook nog hele toffe trolley’s, toilettassen en etuis. Allemaal in dezelfde stijl!Kijk snel verder naar onderstaande foto’s, word net zo enthousiast van deze leuke kinderrugtassen en bestel zo'n te gekke rugzak HIER
 
HAPPY TRAVEL!