Kindermusthaves

The Swan Collection!

The Swan Collection!
01 maart Wauw, dit is leuk! 1 van onze favoriete webshops, Deugniet & Co, heeft een eigen collectie ontworpen. En zoals we konden verwachten, is het echt géweldig leuk. De uitgebreide "Swan Collection" bestaat uit de mooiste musthaves voor de baby- en kinderkamer...een compleet plaatje! 


(Klik op de foto)

Ontstaan vanuit creatieve vrijheid en liefde & passie voor kinderen en interieur. De collectie staat voor durven dromen en dat is ook precies wat al de mooie items uitstralen. We zien prachtige wandbloemen van Italiaans crêpe papier, unieke wanddecoratie voor bijvoorbeeld Sophie haar kinderkamer. De kleur abrikoos is onze favoriet! 


(Klik op de foto)

Dan het babynestje, wat zal je kleintje hier heerlijk in liggen. Zo zacht en zo'n mooie print. Het nestje is omkeerbaar, zo kun je zelf kiezen voor of de bloemen- en zwanenprint of voor de neutrale beige kleur. Te gek om cadeau te geven aan een zwangere of pas bevallen vriendin! In dezelfde print is ook een aankleedkussenhoes en speelkleed (of matras). Zo maak je een fijn geheel. 


(Klik op de foto)

Hoog op ons verlanglijstje staat het houten poppenhuis, dit staat zo romantisch op Loulou haar kamertje en ze kan er heerlijk mee spelen. Ook een eye-cather in de woonkamer! Gaaf om te matchen met de slinger voor aan de wand, zo is het altijd een feestje in huis. Of...de tipi tent! In elke kinderkamer hoort er eigenlijk eentje thuis, perfect om in te spelen, chillen of boekjes te lezen. De tipi heeft zelfs een raampje en wordt geleverd met een bijpassende speelmat. WAUW! 


(Klik op de foto)

Maar er is nog zoveel meer. Een bedhemel, dekbedset en langwerpig kussen. En kijk ook naar die sprei! Jeetje, wat worden we hier enthousiast. Heerlijk shoppen dus bij Deugniet & Co! 


(Klik op de foto)