Kindermusthaves

De mooiste handgemaakte wikkeldoeken!

De mooiste handgemaakte wikkeldoeken!
02 november Jippie, er is een baby geboren! En jij als kersverse mama bent natuurlijk op zoek naar de meest fijne producten voor jouw lieve prinsje of prinsesje. Daarom shoppen wij vandaag samen met jou de aller mooiste babyartikelen bij Sophie's Favorites. Een klein walhalla voor elke mommy (to be)! Van hippe babykleding tot schattige accessoires, je vindt in deze webshop alle nodige babyspullen voor jouw babyuitzetlijst en dat allemaal in de meest fijne printjes en kleuren! Het gezicht achter Sophie's Favorites is Jane, mama van een dochtertje genaamd Sophie. Toen Jane moeder werd bleek de wikkeldoek een regelrechte musthave, urenlang lag ze samen met haar kindje op de bank, geborgen in zo'n zachte wikkeldeken. Maar ook tijdens de bezoekjes aan het Consultatiebureau of als de kraamvisite Sophie wilde vasthouden, werd de wikkeldoek altijd gebruikt om haar kleintje een warm en veilig gevoel te geven. Zo ontstond het idee om zelf wikkeldoeken te gaan ontwerpen, maken en verkopen. Sophie's Favorites was geboren!De tijd gaat snel, veel te snel. Je knippert een keer met je ogen en jouw newborn is veranderd in een vrolijke baby. Baby's blijven maar zo kort klein dat Jane voor haar wikkeldoeken alleen maar gebruik maakt van lieve, zachte kleuren en prints en stoffen van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Tijd om onze favoriete exemplaren uit te lichten! Met stip op nummer 1 staat bij ons "Wikkeldoek Wild Flowers", wij krijgen geen genoeg van de bloemenprint en dan gecombineerd met oud roze...WAUW! De stof is mega zacht en fijn is het mutsje eraan vast, zo blijft jouw kindje van top tot teen lekker warm. 

Ook de "Willow Branche" zetten we graag in de spotlights, zowel in ribstof als bamboestof een eye-catcher. De wilgentakjes zijn heel rustgevend en het zeegroen een prachtige kleur. Heb je liever de teddystof (de trend van dit moment)? Kies dan de "Tiny Leaves", de bladerenprint is tijdloos en ook als kraamcadeau altijd succesvol. Omdat alles met de hand wordt gemaakt, zijn de oplages klein en is jouw item uniek. En daar houden wij van! 
Maar er is meer! Harembroekjes en longsleeves bijvoorbeeld, die perfect matchen met de doeken. Enthousiast worden we ook van de mutsjes en haarbanden van bamboestof, alles is zo heerlijk zacht. Last but not least willen we Sophie's Favorites nog tippen als de plek waar je sowieso slaagt voor een waardevol kraamcadeau. Jane pakt het door jou met liefde uitgezochte cadeau prachtig in en voegt er jouw persoonlijke boodschap aan toe. Elke mama wordt hier blij van! 
Kortom, breng snel een bezoekje aan deze leuke webshop en word net zo enthousiast als wij.