Home

Kindermusthaves

In de (LILLYDOO) luiers!

In de (LILLYDOO) luiers!
24 april LILLYDOO...huidvriendelijk, absorberend & stijlvol

Met 5 jonge kinderen in huis, zitten wij inmiddels al heel wat jaartjes volop in de luiers! Op dit moment zijn de luiers niet aan te slepen voor Sophie & Loulou, onze 2 kleine druktemakers. Deze meisjes zijn constant in beweging, dus vinden wij het als moeder natuurlijk heel belangrijk dat zij zich in alle opzichten fijn en comfortabel voelen. 

En daar hebben goede luiers logischerwijs een groot aandeel in, hoe zachter hoe beter! En ook de pasvorm speelt een rol. Zelf hebben wij laatst het merk LILLYDOO gespot: een label dat bestaat uit huidvriendelijke producten voor de kleine ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar meer avontuur. Zoals onze kleine girls! Daarom laten wij jullie vandaag op Kindermusthaves de wereld van LILLYDOO ontdekken, babyverzorging op een nieuw niveau! Net als heel veel ouders kiezen wij de laatste jaren steeds vaker voor producten die geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid: "minder is meer". Het feit dat alle kleine boefjes gemiddeld 3 jaar luiers dragen, betekent dat er al die tijd nauw contact is met de huid, dag en nacht. Daarom kiezen wij voor: LILLYDOO green
Nieuwe, milieuvriendelijke luiers...dat is LILLYDOO green. Luiers met een superzachte toplaag, zonder parfums, lotions en kleurstoffen. Ontstaan vanuit de gedachte "met een schone luier een schonere wereld"! Met de luiers van LILLYDOO green zet je een kleine stap richting een groenere toekomst voor jou en jouw kleine ontdekkingsreiziger. Hoe dan? Bijvoorbeeld doordat de verpakking uit papier bestaat in plaats van plastic. En stylish dat die verpakking is! Verder wordt er alleen ongebleekte cellulose in de kern van de luiers gebruikt, waardoor ze hun natuurlijke kleur behouden en is de verzending GROEN! Elke maandbox wordt op klimaat neutrale wijze verzonden. Tot slot werkt LILLYDOO green samen met Plastic Bank, op hun website vind je meer informatie hierover. TIP: laat eens een handige maandbox thuis bezorgen om uit te testen, zo hoef je geen tijd te verspillen aan het kopen van luiers! En het fijne is dat deze boxen 100% flexibel zijn. Hoe het werkt? Kies eerst je favoriete design en bepaal vervolgens de termijnen. De persoonlijke luierbox kan op elk moment uitgesteld of stopgezet worden - gagarandeerd. En oh ja, ongeopende verpakkingen te kleine luiers mag je zelfs gratis retourneren! Kortom, they are delivering happiness!Bestel jouw maandbox luiers van LILLYDOO HIER! Liever eerst een testpakket? Dat kan ook. Nu gratis te proberen!

Ervaar de wereld van LILLYDOO! Geniet van plezierige dagen en rustige nachten met je kleine ontdekkingsreiziger.