Home

Kindermusthaves

TIP: De babyafdeling van de C&A!

TIP: De babyafdeling van de C&A!
18 mei Rompertjes, als (aanstaande) mama van een baby kun je ze wel blijven kopen. Niks leukers dan heel veel musthaves scoren voor jouw baby girl of baby boy! Daarom maken we vandaag op Kindermusthaves graag een rondje met jullie door de babyafdeling van de C&A!

Rompers heb je nooit genoeg. Op warme dagen zijn ze ideaal en een echte musthave, misschien nog een broekje erover en klaar. Wij zijn fan van allerlei soorten rompertjes: gekke printjes, mooie designs of lekker effen, het is net waar we zin in hebben. 
De rompers van de C&A zijn om verliefd op te worden. Voor Loulou hebben we de roze in zebraprint gemaakt van biokatoen, dit staat haar zo leuk en op de warme dagen draag ik het gewoon als pakje bij haar. Voor de baby van Lon, waar we het geslacht nog niet van weten hebben we een 5 pak aangeschaft, hier zit  sowieso iets leuks tussen voor de nieuwe beeb. Ze vallen perfect om de kleine babylijfjes, dus dit zit wel goed.

Naast de babyromper kunnen ook de lieve pyjamaatjes niet ontbreken. En ook die vind je bij C&A! Alle pyjama's zijn gemaakt van biokatoen, hebben een mooie print en zijn te koop voor fijne prijsjes! 

Conclusie, breng gauw een bezoekje aan de babyafdeling van de C&A!

Oh en nog een leuke tip voor alle aanstaande mama's: ben je nog opzoek naar overzichtelijke babyuitzetlijst kijk dan even bij 24baby.nl