Kindermusthaves

BLOG: Verhuizen!

BLOG: Verhuizen!
08 juni Lieke is 28 jaar en woont met haar man Les en dochtertje Julie (1 jaar) in Amsterdam. Zij is 1 van de oprichtsters van Kindermusthaves. 

Het was ongeveer een paar maanden na de geboorte van Julie dat Les en ik tegen elkaar uitspraken dat we het wel zo’n beetje gehad hadden in ons huis in Amsterdam. Onze benedenwoning was toch wel erg gehorig met een baby in huis om nog maar te zwijgen over de bovenburen die hele nachten doorhaalden en weet ik veel wat deden. Ons herhaaldelijk verzoek om een beetje rekening met “hun onderburen” te houden, werd genegeerd en de sfeer werd er niet gezelliger op. Na de zoveelste nacht wakker waren we er helemaal klaar mee en besloten zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een nieuw huis! Gelukkig was het huur en waren we dus vrij flexibel. 
 
Als je ons 2 jaar geleden had gevraagd waar we wilden wonen, antwoordden we steevast: het liefste middenin in het centrum van Amsterdam. Hoe drukker, hoe beter! Nooit parkeerplek voor de deur? Ach, kon ons het schelen. Geen tuin of (ruim) balkon. Maakt niet uit, we duiken gewoon het terras op. Familie dat een stuk verder weg woont? No problem, we rijden gewoon heen en weer wanneer we daar zin in hebben. 
 
En toen was daar Julie…en veranderden dus ook onze wensen. Het zou toch wel heel fijn zijn als zussen, broers en opa’s & oma’s gewoon even onverwachts kunnen komen oppassen. Een leuke speeltuin of parkje om de hoek voor Juul is wel erg leuk , net zoals veel kindjes in de buurt om mee te spelen en hoe heerlijk om geen last te hebben van herrie? Kortom, tijd voor een switch! De keuze werd al snel gemaakt om ook richting Den Haag te verhuizen, lekker dichtbij het strand en ook de toffe stad in de buurt als we zin hebben in drukte. Daarnaast natuurlijk ook super handig m.b.t. Kindermusthaves om dichtbij Lon in de buurt te wonen. 
 
En als je dan iets in gedachten hebt…wil je natuurlijk ook dat dit z.s.m. gebeurt! Maar dat ging dus helemaal niet zo gemakkelijk! Het ene na het andere leuke huis werd voor onze neus weggekaapt (sinds wanneer is die huizenmarkt ineens 360 graden gedraaid?)! We werden er zelfs een beetje moedeloos van. Hoelang ging dit nog duren? 
 
Maar…na maanden van bezichtigingen, tig bezoekjes met makelaars, uren onderhandelen…is het dan eindelijk zover! We gaan verhuizen! Joehoe! Juul zit tussen de verhuisdozen, vloeren en verfkleuren worden uitgezocht, mijn zus is helemaal blij dat we er in elk geval voor haar bevalling wonen en Les & ik tellen de weekjes af. Nu nog ons jongste zusje overhalen en dan zijn we compleet ;-)
 
Den Haag…here we come! 


Nog steeds erg blij met haar poppenwagen van Petite Amélie



Deze week een leuk event van Falcotto en Naturino, dit zijn onze favo winterschoentjes



Eindelijk een hoedje die past :-)



Leuke naambordjes van opeigenhoutje.nl, je vindt ze onderstaand