Home

Kindermusthaves

BLOG - Hoe veilig is jouw schuur?

BLOG - Hoe veilig is jouw schuur?
03 september Ik ben Lieke, 33 jaar, samenwonend met Les en onze dochters Julie (6 jaar) en Loulou (1 jaar) in Den Haag.

Kindermusthaves X LOXUP

Onlangs gaf ik jullie een kijkje achter de schermen bij mij thuis waar ik via LOXUP een beveiligingscheck aan huis kreeg. Rob van Stijlplus in Wateringen nam de beveiliging onder de loep en overhandigde mij na de check een adviesrapport op maat. Een lijst vol ‘aanpakpunten’ wat de beveiliging van ons Haagse stulpje betreft. Een belangrijk onderdeel waar ik nooit over na had gedacht, is de beveiliging van de schuur. Stiekem staan hier best veel belangrijke (en dure!) dingen opgeslagen. Mijn elektrische bakfiets om maar even iets te noemen. Je snapt dat ik redelijk in de stress schoot toen ik te horen kreeg dat mijn schuurbeveiliging op z’n zachtst gezegd matigjes was. Tijd voor actie! Ondergeschoven kindje
Ik heb mij laten vertellen dat de gemiddelde waarde van alle spullen die in de schuur staan opgeslagen kan oplopen tot duizenden euro’s. En dit terwijl de beveiliging van de schuur een ondergeschoven kindje is. Sterker nog; ik vergeet de schuurdeur soms gewoon op slot te draaien. Hoe erg! De beveiligingscheck van LOXUP heeft mijn ogen geopend en ervoor gezorgd dat ik alerter ben én blijf. Omdat ik zeker weet dat er meer moeders zijn die ‘s ochtends de deur uitvliegen en de schuurdeur niet goed op slot draaien, deel ik graag wat handige tips met jullie.Tip 1. Spot je (schuur)slot
Rammelt de beveiliging van jouw schuur aan alle kanten? Met deze online check van LOXUP weet je binnen één minuut hoe veilig jouw schuurslot is. Doe de test en weet direct of de beveiliging van jouw schuur een upgrade nodig heeft. 

Tip 2. Driedubbele schuurbeveiliging in een handomdraai
Voor een optimale beveiliging, heb ik een driepuntssluiting in mijn schuurdeur laten plaatsen. Hiermee creëer je een driedubbele beveiliging in een handomdraai. Ideaal!Tip 3. Slechts één sleutel voor al je buitendeuren
Wist je dat je met slechts één sleutel al je buitendeuren kunt bedienen? Hoe handig! Hier heb je zogenaamde gelijksluitende cilinders voor nodig! Wil je hier meer over weten? Vraag een LOXUP slotenexpert bij jou in de buurt om gratis hulp of advies!Tip 4. Schakel de hulp in van een LOXUP slotenexpert
Heb jij twijfels met betrekking tot de beveiliging van jouw schuur? Schakel dan, net als ik, een betrouwbare LOXUP slotenexpert bij jou in de buurt in! Voer je postcode in, check de partner in de buurt en maak een afspraak op het moment dat het jou uitkomt. Makkelijker én veiliger kan niet!