Kindermusthaves

Cynthia blogt: Zondag, rommeldag!

Cynthia blogt: Zondag, rommeldag!
25 september Vanavond hebben wij weer een leuke blog van onze gastblogger Cynthia (30 jaar) op Kindermusthaves! Zij woont samen met haar man Gerrit en hun kids Ruben (3 jaar) en Maxim (7,5 maand) in Deventer. Lezen jullie lekker mee?

Afgelopen zondag was het mijn beurt om uit te slapen. Zo tegen tienen moest ik echter van mezelf dat heerlijke gevoel van mijn hoofd op het kussen opgeven. Er wachtte een “klusje” op me: mijn kledingkast opruimen. En het énige voordeel van die enorme klus is: shoppennn!! Want de kast moet straks natuurlijk weer aangevuld worden! 

Gerrit had dit laatste ook gedaan en had hier een schamele 2,5 uur voor nodig. De 3 vuilniszakken waren echter een goede graadmeter voor hoe lang we deze klus béide hadden uitgesteld! Ik begon met frisse moed! 

De zwangerschapskleren die er nog in lagen, gingen als eerst naar zolder. Maar na een paar uur zag ik de stapel die ik “twijfel” had genoemd groeien. Hmm... dat gaat de verkeerde kant op, dacht ik. Ik vermoed dan ook dat die “twijfelstapel” de boosdoener van deze tijdrovende klus was. 

Dát hebben mannen gewoon niet hè?! Die zien iets, denken “mwoah” en het gaat in de zak voor Max. Ik daarentegen kan van een fleece vestje van Jackpot, wat ik (niet gelogen) zo’n 15 jaar geleden heb gekocht en wat nog héérlijk zit als je ‘een keer’ een buitenactiviteit hebt ofzo, gewoon moeilijk afscheid nemen. En dat jurkje… dat had ik aan tijdens onze eerste vakantie, is toch nog leuk?! Oké, oké we zijn al bijna 11 jaar samen. Maar oud of nieuw, ik hecht me nu eenmaal snel aan kleren. Maarrrr Gerrit kan rustig ademhalen, want de klus is geklaard, nou ja, rustig ademhalen? Fase 2 alert: shoppennn!!! :-)

’s Avonds bracht ik Ruben naar bed en toen hij sliep heb ik even stiekem aan de deur gekeken naar zijn mooie koppie. Maxim was verkouden en kon moeilijk de slaap vatten, even troosten dus. Dat kleine hummeltje in mijn armen, er gaat toch niéts boven dát gevoel! En dan zijn die kleren waar ik eerder over twijfelde ineens helemáál niet meer belangrijk. En ook in shoppen had ik nog even helemaal geen zin. Nou ja… nu moet ik niet gaan overdrijven ;-)