Kindermusthaves

Altijd vrolijkheid bij Feestbeest Kids!

Altijd vrolijkheid bij Feestbeest Kids!
09 februari Kindersieraden voor hippe kids

Wie ons regelmatig volgt, heeft wellicht gezien dat wij laatst een bezoekje hebben gebracht aan 1 van onze favoriete webshops: Feestbeest Kids! Bij Feestbeest is het 1 grote, gezellige verzameling van de aller tofste kindersieraden die je ooit hebt gezien. Kleurrijk, origineel en uniek...het is hier 1 groot feest! Wij kennen de sieraden van Feestbeest al jaren en hebben de collectie alleen maar leuker en leuker zien worden. Inmiddels vieren heel veel kinderen hun verjaardag met een ketting van Feestbeest om de nek en shinen een heleboel kindjes in de zomer met de hoedjes en zonnebrillen van dit toffe label. 
Feestbeest is opgericht door Kim, een spontane en vrolijke moeder van een zoon en een dochter met een heleboel creativiteit in zich. Die creativiteit stopt zij niet alleen in haar webshop, maar ook in het onderwijs. Zij is namelijk ook nog juf van groep 3 en hier vindt zij heel veel inspiratie voor haar kindersieraden en accessoires. De kinderen in haar klas laten Kim namelijk precies zien waar zij behoefte aan hebben, wat ze leuk vinden en hoe ze er nog een leerzame touch aan kan geven ook!

Heel populair is natuurlijk de feestcollectie, feestelijke kettingen met hangers die je constant kunt veranderen. De ketting 'Neon' en 'Colourful' zijn onze favorieten en we worden vervolgens heel hebberig van alle bedels waar we uit kunnen kiezen. De Feestbeesten zijn natuurlijk geweldig (o.a. de Flamingo, de Spinosaurus en de Tijger) en voor een verjaardag gaat er een Feestnummer aan. Zo fantastisch met bloemen of glitters, let's get the party started! 
Heeft jouw dochter al een heuse BFF? Dan is het BFF hart een knaller! Wellicht met Valentijn te geven aan haar bestie. Het hart bestaat uit 2 delen (puzzelstukken) die je aan elkaar kunt verbinden. De glitters maken het helemaal af en er zijn verschillende kleurcombinaties om uit te kiezen. Verder tippen we nog de Pretletters, leuk om de letter van jouw kindje aan de ketting te hangen. In elk geval kun je dus heerlijk blijven mixen en matchen met al deze te gekke bedels! 
Wij houden van armbandjes! En onze kleine meiden ook. Soof vindt het geweldig om de Pink Miracle (deze heeft zelfs een matching ketting) om haar polsje te hangen, die roze kralen en het gouden diertje maken haar heel enthousiast. Loulou kiest voor het 'Love You' exemplaar, zij is gek op hartjes en op goud. TIP: je kunt naamarmbandjes voor een hele groep (of klas) bestellen, leuk voor het einde van het jaar, een kinderfeestje of een hockeyteam. 
Tot slot zetten we 'hoofd en haar' nog even in de spotlights! Strohoedjes, zonnebrillen, oorwarmers en haarbandjes, van het 1 word je nog hebberiger dan het ander. Wil je iets origineels cadeau geven? Begin dan bij een zonnebrilkoordje van Feestbeest, deze toveren elk kindje om tot een mini fashionista. Koord Clover met zijn prachtige kleuren en kralen is afgewerkt met een glitterend klavertje vier en kun je combineren met een zonnebril of tasje. WAUW! Julie is verliefd op de zonnebril in de vorm van een bloem of hart en het roze tasje, zo kan ze lekker afwisselen. Een mega hip strohoedje maakt haar look hélemaal compleet, kom maar op zomer! 
Ook zin in een vrolijke mood? Breng dan snel een bezoek aan Feestbeest Kids en er verschijnt sowieso een glimlach op je gezicht!

HAPPY SHOPPING!