Kindermusthaves

Een musthave voor elke mama!

Een musthave voor elke mama!
30 november Let op: met de code"KINDERMUSTHAVES10" ontvang je nu 10% korting op een set

Joehoe, december staat voor de deur. Onze lievelingsmaand vol gezelligheid, feest én cadeautjes! Waar de sinterklaasperiode vooral in het teken stond van de kinderen, richten wij ons de aankomende weken ook wat meer op de rest van het gezin. Met vandaag een fantastische cadeautip voor de mama's! Want in deze drukke maanden, verdien jij absoluut iets leuks. Onze telefoon is heilig. Berichtjes vanuit school, de werkmail, telefoontjes...alles komt erop binnen. Daarnaast maken we de hele dag filmpjes en foto's met onze mobiele telefoons en betalen we er de boodschappen mee. Kortom, paniek in de tent als we onze iPhone's niet kunnen vinden. Wij hebben daar de aller leukste oplossing voor gevonden! Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Dutchies! Leren telefoonhoesjes met brede en verwisselbare straps, dat is waar dit unieke label voor staat. En het verhaal erachter is met recht heel bijzonder te noemen, ontdek Dutchies nu samen met ons! Twee jonge moeders, Megann & Anne, reizen in 2022 met hun gezin door Afrika. De dames ontmoeten elkaar in Malawi waar het liefde op het eerste gezicht is tussen beide gezinnen. Zij zetten hun reis de maanden erna samen voort en bezoeken de meest mooie plekken! Hun 4x4's met daktenten brengt hun overal en elke avond tijdens het kampuur vinden de fijnste gesprekken plaats. Beide dames, net als wij fervent telefoongebruiksters, klagen op een avond over het gebrek aan een geschikte telefooncase. Online kunnen zij niks vinden wat aan hun eisen voldoet: veilig, verwisselbaar, stijlvol en van goede kwaliteit. Zo ontstaat tijdens hun reis door Afrika het idee om dit zelf op de markt te gaan brengen...Dutchies is geboren! Megann en Anne zoeken eindeloos naar de mooiste en beste materialen, laten overal samples naar toesturen en uiteindelijk hebben zij de ideale strap geproduceerd. Hun nieuwe avontuur is begonnen! 

"Over the moon" zijn de meiden met hun collectie die bestaat uit hoogwaardige lederen telefoonhoesjes, gedragen aan een prachtige strap die past bij jouw stijl, mood en outfit én die ervoor zorgt dat jij jouw telefoon altijd veilig en stylish bij je draagt. Ons klinkt dit als muziek in de oren en dus shinen wij inmiddels al een week met deze mama musthaves van Dutchies. We hebben beide 2 verschillende straps, zodat je zo nu en dan kunt wisselen als het even niet bij je kleding past. Leuk!
Voor de lederen telefoonhoesjes, die echt prachtig zijn, kun je kiezen uit bruin of zwart. De hoesjes zijn gemaakt van echt leer en dat zie je er oprecht vanaf. Op dit moment zijn ze alleen nog passend voor de iPhone, maar hier komt snel verandering in. Dan de straps, hier wordt een keuze maken lastiger ;-) Er zijn 5 verschillende thema's waar je een kijkje kunt nemen, wij starten bij de Africa Collection wegens onze liefde voor dierenprintjes. Leopard en Zebra spotten we hier en dit zijn direct onze favorieten. Zowel de straps als de leren hoesjes zijn met de hand gemaakt!
Ga jij liever voor iets rustiger? Dan past de Classic Collection jou, een lederen strap in bruin of zwart die mooi matcht met de hoesjes. Classy! Omdat wij ook gek zijn op kleur, scoren we de Coral Strap bij de Colourful Collection, koraal is zo'n te gekke kleur. Nu al een aanwinst voor het voorjaar. De Lilac en Cleopatra worden ook zeker hardlopers. Last but not least tippen we nog de Plain Collection, zo'n strap / breed telefoonkoord moet je er eigenlijk altijd bij kiezen. De effen kleuren zijn heel stijlvol en passen perfect bij een avondje uit, onze voorkeur gaat uit naar de Army Green. 
TIP: er loopt een leuke winactie op onze Instagram pagina, je kunt nu een hoesje + 2 straps winnen. Zeker meedoen dus! Maar breng eerst snel een bezoekje aan Dutchies en kies jouw favoriete telefoonhoesje en strap! 

HAPPY DECEMBER!