Kindermusthaves

It's the most beautiful time of the year!

It's the most beautiful time of the year!
15 december Hallo december en hallo heerlijke kerstperiode! Sfeervolle lichtjes, kerstmuziek, heel veel lekker eten en een prachtige kerstboom...ons gezin is er helemaal klaar voor. Tweede kerstdag vertrekken wij voor een weekje naar de sneeuw, maar dat heeft me er niet van weerhouden om het huis kerst-proof te maken. Elk jaar weer overvalt me deze periode een dankbaar gevoel, dankbaar voor alle gezelligheid en liefde binnen ons gezin en familie. En hoop ik altijd dat het nog heel lang duurt voordat het weer januari is!(Klik op de foto)

Anyway, even terug naar de kerstboom. Die is dit jaar wel erg goed gelukt. Een prachtige brede en volle boom met een heleboel mooie kerstballen en kersthangers in mijn lievelingskleuren. Goud, roze, beetje leopard erbij en sommige ballen met wat glans. Daar tussen hangen een aantal eye-catchers van kersthangers, allemaal met een betekenis. Eentje gekregen van een vriendin, een ander van mijn moeder, zo heb ik overal een bepaalde herinnering aan. Love it! 

Nieuwe in mijn kerstboom dit jaar is de kerstbal met naam, gespot bij By Bineke. Er pronken die kerstballen in de boom met de namen van mijn kinderen: Luca, Sam & Sophie. De gepersonaliseerde kerstbal met naam is in verschillende vormen verkrijgbaar, bijvoorbeeld een initaal met sneeuwvlok en daarin de naam gegraveerd. Er is een kerstbal met kerstmuts, rendier of een kerstboom. Van allemaal krijg je dat heerlijke kerstgevoel! Mijn favoriet is de kerstbal in de vorm van een kerstkrans met daarin de naam van jouw prinsje of prinsesje te zien. Alle kerstballen worden geleverd met een mooi suède koord in kleur naar keuze! Gauw bestellen dus en maak jouw kerstboom compleet. Ook tof om cadeau te geven!
(Klik op de foto)

Verder willen ook graag nog de seizoenstafel van By Bineke in de spotlights zetten. Ben jij een creatieve mama, ben je net als wij fan van de verschillende seizoenen en ben je iemand die graag uitpakt met verschillende thema's? Dan is deze seizoenstafel een echte musthave voor jou! De seizoens- of jaartafel is gemaakt van hout en heeft een houten boog met vijf gaten die je gebruikt om voorwerpen aan te hangen die passen bij jouw thema van dat moment. Laten we ons om te beginnen focussen op kerst, een lekker actueel thema. Aan de boog hang je leuke kerstballen of kersthanger en je decoreert de tafel met lampjes en knutselwerkjes van de kinderen. Je kunt er zelfs kleine kerstboomkaarsen insteken! 


(Klik op de foto)

Een thematafel is niet alleen leuk, maar ook handig en leerzaam. Je geeft je kind namelijk inzicht in het begrip "tijd", door bijvoorbeeld uit te leggen dat je na de wintertafel gaat starten met de lentetafel. Of dat het thema Sinterklaas en Kerst hoort bij het seizoen winter. Ook zien kinderen op deze manier dat gebeurtenissen elk jaar weer terugkeren en die voorspelbaarheid geeft jouw zoon of dochter een veilig gevoel. Je kunt de seizoenstafel zo vaak veranderen als je wilt. Maak er bijvoorbeeld een Halloween tafel van in oktober, een verjaardagstafel als er iemand in het gezin jarig is of een vrolijke paastafel als de chocolade paashazen weer in de winkel liggen. 

Kortom, met deze multifunctionele tafel haal je buiten naar binnen. 

Happy shopping!