Kindermusthaves

We love Kidsdepot!

We love Kidsdepot!
08 februari Hip, kleurrijk, origineel en eigenwijs...dat is Kidsdepot! Helemaal passend dus bij mijn nieuwe kinderkamers. Tijd om eens rond te neuzen in hun nieuwste collectie bij Mevrouw Aardbei. Waar we direct al een prachtige, lieve spiegel tegenkomen. Spiegels zijn ideale accessoires om de wand mee op te vrolijken. Dit rotan exemplaar in de vorm van een bloem is lekker fleurig voor de kamer van Sophie! Ook heel belangrijk is een toffe lamp, onze favorieten zijn altijd van rotan. De hanglamp in de vorm van een eikel is heel grappig en geeft sfeervol licht. Mijn favoriet is hanglamp Flore, wederom in de vorm van een bloem. Ik hou van bloemen! Mooi passend bij het gebloemde behang op Sophie haar kamer. 

Ohlala, kijk die opbergmanden in mooie kleuren! Perfect om speelgoed en andere spulletjes in op te bergen en een aanwinst voor de look and feel van de kidsroom. Ik zie ze al helemaal voor me in de nieuwe speelhoek! Precies waar ik naar op zoek was. 
Tot slot nog de wandrekken, die zet ik ook direct op mijn lijstje. Ik vind wandrek 'Mees' wel heel tof, handig met spiegel, plankje en haakjes en ontzettend sfeervolle uitstraling. Jeetje, wat zie ik veel leuke dingen! 
Alles is te vinden via onderstaande link bij Mevrouw Aardbei.