Kindermusthaves

Ontbijten met Quaker Kids Crunchy Mix-Up!

Ontbijten met Quaker Kids Crunchy Mix-Up!
22 mei Verantwoord, makkelijk en lekker! 

Goodmorning! Wat eten jullie vandaag als ontbijt? Onze kids ontbijten vandaag samen met de diertjes die te vinden zijn in de Crunchy Mix-Up van Quaker Kids! Deze havermout chuncks zijn super lekker door de yoghurt (of melk) en we hebben er nog wat extra fruit aan toegevoegd om het af te maken...ook deze mama's eten het met liefde mee! 

Met naar schoolgaande kinderen in huis vinden wij het belangrijk de tijd te nemen voor het ontbijt, zodat onze kindjes met voldoende energie naar school vertrekken. De Crunchy Mix-Up van Quaker Kids vinden wij dan ook echt een tip die we graag met jullie willen delen! De muesli is rijk aan vezels, bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en er is 40% minder suiker aan toegevoegd dan dat andere ontbijtgranen voor kinderen gemiddeld bevatten. Sounds good! De Crunchy Mix-Up van Quaker Kids is verkrijgbaar in 2 fijne smaken, aardbei en chocolade, en vallen hier beide enorm in de smaak! Waar Luca vooral gek is op aardbeien, kiest Juul direct voor chocolade. Girls and chocolate ;-) Wat de Crunchy Mix-Up naast lekker ook leuk maakt, zijn de dierenfiguurtjes die erdoorheen gemixt zijn. Vol enthousiasme gaan onze kids op zoek naar de lieve eekhoorns, stoere beren en grappige olifanten. Uiteraard doen ze een wedstrijdje wie de meeste dieren heeft gevangen. Wat een lol al tijdens het ontbijt...en dan moet de dag nog beginnen! 
 
Wat kun je allemaal doen met deze lekkere, knapperige muesli? Je kunt het mengen door de melk of door de yoghurt. Maar misschien eet jouw zoontje of dochter het liever gewoon puur uit een bakje! Dit kun je ook nog meegeven naar school. 


 
Conclusie, de Crunchy Mix-Up van Quaker Kids is een ideaal ontbijt om een dag vol avonturen te beginnen! De kids eten het binnen no-time met veel ‘fun’ op en wij als mama’s zijn blij met deze goede start van de dag! En oh ja, het is ook nog eens snel klaargemaakt! Scheelt weer tijd ;-)Je vindt de producten HIER!
 
HAPPY BREAKFAST! 
 
Quaker Kids: altijd een gevarieerd ontbijt