Kindermusthaves

It takes two to MANGO!

It takes two to MANGO!
01 juli Zijn jullie kindjes ook zo gek op fruithapjes? Loulou kun je in elk geval niet gelukkiger maken! En ze is lichtelijk teleurgesteld als het bakje weer leeg is (lees: gillen ;-)). Ik vind het dan ook leuk om voor haar nieuwe combinaties uit te proberen en deel vandaag Loulou haar favoriete combi met jullie:

Mango en Banaan fruithapje
Ingrediënten: 1 mango - 2 bananen

Zo gezond en oh zo makkelijk! Snij de banaan in plakjes en verwijder bij de mango het vruchtvlees van de pit. Doe de mango en banaan samen in de blender. Geen blender in huis? Met een vork kan je de mango en banaan ook tot een fruithapje prakken. Als je kindje al wat ouder is, hoef je het hapje niet helemaal fijn te prakken.

TIP: voeg er 2 schepjes opvolgmelk van Kabrita aan toe om het geheel wat smeuïger te maken!

Zoals jullie inmiddels weten, zijn wij hier in huis fan van Kabrita. Wat is Kabrita? Kabrita is opvolgmelk op basis van hoge kwaliteit Nederlandse geitenmelk, dat bekend staat om een aantal natuurlijke voordelen. Zo bevat geitenmelk een grote hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen, heeft het een unieke vet- en eiwitsamenstelling en is het heerlijk mild van smaak. Hun opvolgmelk is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden, is zacht voor het buikje en Loulou drinkt het sinds kort als onderdeel van een gevarieerde voeding.

Squeeze the day!