Kindermusthaves

TIP: De Kleine Keukenhulp!

TIP: De Kleine Keukenhulp!
24 juni Bestel De Kleine Keukenhulp nu met 30% korting door gebruik te maken van de code: KMH2020

Yeah, onze kindjes zijn weer volle dagen naar school! Ook al vonden deze mama's het super gezellig dat ze lekker veel thuis waren, Luca, Julie & Sam hadden zelf inmiddels heel veel zin om hun klasgenootjes weer te zien. Naast dat we de afgelopen periode veel hebben gedaan aan thuisscholing, buitenspelen en spelletjes doen, is er nog een activiteit die heel veel naar voren kwam: koken en bakken met de kids! Koken met kinderen is namelijk super gezellig én leuk! Het kost een beetje tijd en geduld, maar die hebben we nu toch in overvloed ;-) En wist je dat kinderen die nu leren koken, later makkelijker een gezonde maaltijd op tafel zetten? Genoeg redenen dus om de keuken in te duiken met je zoon of dochter!Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij werken altijd het liefste uit een kookboek, onze creativiteit aangaande koken is namelijk niet zo heel groots. Wij delen vandaag graag ons lievelings kookboek met jullie: DE KLEINE KEUKENHULP! Speciaal voor koken met kinderen, bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. In dit leuke exemplaar staan allemaal overheerlijke recepten die makkelijk met jouw kindje(s) te maken zijn. Niet alleen wordt er stap voor stap beschreven wat je moet doen (mega handig vinden we dat), maar ook heeft elke stap een kleur die aangeeft hoé gemakkelijk de stap is. 


(Klik op de foto)

Hakken, snijden. afwegen, bakken en koken...het komt allemaal aan bod en jouw kind zal steeds meer zelfvertrouwen in de keuken krijgen. Wij bladeren met onze kinderen door het boek heen en krijgen direct zin om aan de slag te gaan. Voorafjes, ontbijt- en lunchgerechten, avondeten of toetjes, we komen het allemaal tegen. Luca zijn oog valt op het thema 'Feest' (de koekjes en muffins spreken hem wel aan ;-)), terwijl Julie heel graag de 'Apenpap' voor het ontbijt wil maken. Uiteindelijk kiezen deze mama's voor de (hartige) 'Chique Cupcakes', die zijn namelijk ideaal om mee te nemen op uitjes en dat willen we weleens uitproberen.  En ze zijn uiteindelijk...GODDELIJK! Omdat we ook zin hebben in iets zoets, creëren we met elkaar ook nog vrolijke Hawaiispiesjes én Stampertjesthee om het helemaal compleet te maken. (Klik op de foto)

Onderweg in het boek komen we naast overheerlijke recepten ook allemaal leuke extra's tegen. Denk aan miniquizvragen, ervaringsverhalen, eetspelletjes en vele eetweetjes voor jong en oud. Vooral de quiz is hier populair! Zo snapt Luca nu waarom melk zo goed is voor kinderen, weet Julie wat de woorden grillen en roerbakken betekenen en zijn deze mama's heel blij met de 4 gouden tips die het eten soepeler laten verlopen. En oh ja, van de Ice Tea tip worden wij ook heel blij!(Klik op de foto)

Wisten jullie trouwens dat kinderen die hebben geholpen met het bereiden van een gerecht, dit gerecht ook sneller zullen proeven? Dat klinkt je toch als muziek in de oren! Ook enthousiast geworden? Bestel De Kleine Keukenhulp dan nu snel met 30% korting door gebruik te maken van de code: KMH2020


(Klik op de foto)

De Kleine Keukenhulp...voor je het weet heb je een sterkok in huis!