Kindermusthaves

Karvan Cévitam ijsjes = de áller lekkerste ijsjes!

Karvan Cévitam ijsjes = de áller lekkerste ijsjes!
12 juli De favoriet van Nederland nu ook als ijsje

Hallo zomervakantie, hallo warm weer en hallo...IJSJES! Hebben jullie net als wij een aantal ijsmonsters in huis, die het liefste elke dag zoveel mogelijk ijsjes eten? Lees dan gauw verder! Wij hebben namelijk heerlijke ijsjes ontdekt, bereid met natuurlijke smaken en zonder toegevoegde suikers. Maak kennis met de Karvan Cévitam ijsjes van 24 POPS. De Karvan Cévitam ijsjes die zijn ontwikkeld volgens een uniek recept, waardoor de producten hun fruitige smaak behouden en ze spannender en sprankelender zijn dan gewone ijsjes op waterbasis. Wij zijn fan! 


(Klik op de foto)

Een lekker ijsje is natuurlijk de perfecte verfrissing op een warme zomerdag. Maar op al die suikers en kcal zitten we uiteraard niet te wachten ;-) 24 POPS heeft samen met Karvan Cévitam ijsjes zonder toegevoegde suikers en laag in calorieën gelanceerd. En aangezien iedereen hier in huis dol is op de Karvan Cévitam limonade, moet dit wel een enorm succes zijn! 


(Klik op de foto)

Dus togen wij enthousiast naar de Jumbo, waar je dit ijs kunt scoren (ook via www.jumbo.com verkrijgbaar). De ijsjes zijn verkrijgbaar in een doosje van 6 stuks, in de smaken citroen en aardbei en worden in vloeibare vorm verkocht. Kleine teleurstelling voor de kids dat ze eerst nog even de diepvries in moesten (freeze & pop) ;-), maar het "verlangen is soms groter dan het bezit" zeggen we dan maar! De ijsjes moeten uiteraard volledig bevroren zijn voordat je ze kunt consumeren. 


(Klik op de foto)

24 uur later was het dan zover! Had ik al gezegd dat je alleen van de verpakking al vrolijk wordt? Tijd om te 'poppen' in elk geval, het moment waar de kids zo naar uitkeken. En ze vielen, letterlijk, enorm in de smaak. Zowel de aardbei als citroen was binnen no-time op. Lekker fris, veel smaak, makkelijk op te eten en dus slechts 39 kcal. Deze ijsjes verdienen een vaste plek in de vriezer!


(Klik op de foto)

Ook proeven? Klik dan HIER