Home

Kindermusthaves

We LOVE pancakes!

We LOVE pancakes!
29 augustus Pancakes are always a good idea! Pannenkoeken...we love it! Wij hebben vandaag een lekker pannenkoeken receptje met jullie te delen, waarin we gebruik maken van het granenpapje van Kabrita. Zoals jullie inmiddels weten, zijn wij hier in huis namelijk fan van Kabrita. Wat is Kabrita? Kabrita is opvolgmelk op basis van hoge kwaliteit Nederlandse geitenmelk, dat bekend staat om een aantal natuurlijke voordelen. Zo bevat geitenmelk een grote hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen, heeft het een unieke vet- en eiwitsamenstelling en is het heerlijk mild van smaak. Hun opvolgmelk is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden, is zacht voor het buikje en Loulou drinkt het sinds kort als onderdeel van een gevarieerde voeding. Naast opvolgmelk hebben zij ook nog andere producten waar wij dagelijks gebruik van maken. Julie start haar dag bijna altijd met het granenpapje van Kabrita en deze fijne pap ga ik straks als Lou 1 jaar is ook aan haar proberen te geven. Nu werden wij getipt dat je ook lekkere pannenkoeken kan maken met dit granenpapje van geitenmelk en dit fijne recept delen wij graag met jullie!INGREDIËNTEN
1/4 cup Kabrita granenpapje in de smaak appel & mango
1 rijpe banaan
1 eiBEREIDING
Mix de banaan met het ei in een schaal. Voeg vervolgens de 1/4 cup Kabrita granenpapje toe aan dit mengsel, zorg dat het geheel glad wordt en bakken maar. Uit bovenstaande ingrediënten haal je ongeveer 5 pannenkoeken. 
LEUKE TIP: Elk kind vindt het natuurlijk geweldig om een pannenkoek te bestrooien. Julie maak je blij met een laagje honing en blauwe bessen, maar je kan ook kiezen voor yoghurt met bijvoorbeeld aardbeien.EET SMAKELIJK!