Kindermusthaves

A dress to impress!

A dress to impress!
23 mei Here comes the summer! Mei loopt alweer bijna ten einde en de echte zomer moet nog komen, maar het weerbericht ziet er veelbelovend uit voor de komende periode. Omdat ik over 4 weken al richting Bali vertrek voor onze huwelijksreis, ben ik alvast begonnen met het voorbereiden van de koffers. Wat neem ik allemaal mee richting dat zonnige oord? Een favoriete webshop van ons van dit moment is Daily7 Kids: het label voor kids om de wereld in te ontdekken! En laten mijn kinderen dat deze zomer nou net gaan doen.


(Klik op de foto)

Een merk boordevol energie, dat is wat zij willen uitstralen en waar zij wat ons betreft heel goed in zijn gelukt. We zetten vandaag allereerst de meest schattige, stoere jurkjes in de spotlights. Julie draagt hier de fantastische Fancy Dress in mauve kleur, een kleur die iedereen mooi staat. De loose fit zorgt ervoor dat hij heel comfortabel draagt en de ruffles aan de mouwen geeft het een stijlvolle look. We love it! Maar ook het bloemenjurkje en de vanille kleurige jurk van muslin stof zijn knallers. (Klik op de foto)

Voor Loulou hebben we gekozen voor het ruffle singlet in lavendel pink, een fijne zachte top met een hoog cuteness gehalte. Dit shirtje is natuurlijk overal mee te combineren, maar wij hebben nu gekozen voor de wijde broek met een all-over retro print. Hiermee kom je lekker in de Ibiza vibes! Het elastiek aan de bovenkant straalt uit dat de broek zo lekker zit dat je dochter erin wil wonen. 


(Klik op de foto)

Maar deze webshop heeft nog zoveel meer! Breng gauw een bezoekje en word net zo enthousiast als wij. 


(Klik op de foto)