Home

Kindermusthaves

Stichting Semmy

Stichting Semmy
07 oktober Soms zie je op TV iets voorbij komen waar je erg van onder de indruk raakt. Dit overkwam mij een tijd geleden, tijdens de uitzending van RTL Late Night. Te gast in het programma was John Emmerik, de oprichter van Stichting Semmy. Stichting Semmy is opgericht naar aanleiding van het overlijden van zijn zoontje Semmy aan de gevolgen van een hersenstam tumor, het ventje is slechts 5 jaar geworden. Een hartverscheurend verhaal vond ik het. 

In het kort verteld is het doel van Stichting Semmy het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Soms zeggen woorden al genoeg. Voor een Stichting als deze is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen er over horen en weten wat ze willen bereiken en daar werken wij natuurlijk graag aan mee. 

Daarom brengen wij jullie met liefde deze speciale collectie van Shout it Out onder de aandacht. Het gezicht achter Shout it Out is Marjolein, zij leerde Suze kennen. Suze mocht helaas maar 6 jaar worden. Samen met haar vriendinnetjes heeft Marjolein deze collectie gefotografeerd, wat heel bijzonder was. De gehele opbrengst van deze lijn gaat naar Stichting Semmy. Een bijzonder initiatief....

Je vindt de rest van de collectie via onderstaande link.