Mama fashion

Kindermusthaves

In the spotlights: STEPS!

In the spotlights: STEPS!
26 juni Een collectie die elke mama laat stralen!

Joehoe, vandaag eens een keer wat anders op Kindermusthaves! Zoals jullie weten, richten wij ons altijd op allerlei leuks voor de kindjes, maar in deze blog gaan we ons even lekker focussen op de mama’s! We vinden het namelijk niet alleen leuk om jullie mini’s te zien shinen, maar zien ook zo graag de mama’s stralen. Elke moeder verdient het tenslotte om goed in haar vel te zitten en zich energiek en krachtig te voelen. Elke moeder verdient het gewoon om zich vrouw te voelen!

En vandaag gaan wij jullie daar bij helpen. Wij houden namelijk zelf ook enorm van winkelen…voor onszelf. Hoe verleidelijk het ook is om vooral voor onze kindjes te shoppen, deze mama’s voelen zich toch echt net een tikkeltje beter als we zelf ook een mooie top of hippe jurk aan hebben! Waar we dit gaan doen? Dit doen we vandaag bij: STEPS!

Wij hebben dit label een soort van herontdekt en zijn mega enthousiast. Als er 1 label is waar je je ‘vrouwelijke ik’ terug kunt vinden, dan is het hier wel! De meeste van jullie kennen Steps waarschijnlijk wel, maar hoelang is het geleden dat je hier een kijkje hebt genomen? Vrouwelijk, stijlvol, trendy en een hele goede pasvorm, dat is waar Steps voor staat en dat beschrijft ook helemaal wat wij van hun collectie vinden! Vooral de jurken zijn bij ons favoriet, sowieso is dit ons favoriete kledingstuk. Heldere kleuren, exclusieve prints, jurken die de vrouwelijkheid onderstrepen en waar het modegevoel vanaf spat!

Steps wil inspireren en laat dat nou net zijn wat wij bij Kindermusthaves ook zo graag doen. Het doel is het samenstellen van je eigen stijl, outfits scoren die bij je passen, waar je je goed in voelt en die aansluiting vinden bij je mood en plannen van die dag. Of je nou naar kantoor gaat, een feestje hebt of afreist naar een vakantieoord, bij Steps vind je de leukste kleding die bij jouw afwisselende leven past! Naast de jurken zijn dit ook ‘classy’ of basic tops, comfortabele (en coole!) jumpsuits, blouses in alle vormen en maten en casual blazers. En dat allemaal gebaseerd op de laatste trends!

Wat wij zo tof vinden aan Steps? Dat hun hele collectie geschikt is voor ‘daily’, ‘job’ & dressed-up’. Dat je dus met 1 item van dit label al heel veel verschillende kanten op kunt door ze zo te stijlen, dat ze tijdens verschillende momenten gedragen kunnen worden. Dat is toch te gek!

De komende tijd gaan we jullie inspireren met onze favoriete Steps musthaves en jullie laten zien hoe je hierin op verschillende momenten kunt shinen! Met als eerste voorbeeld deze lange jurk met bladerprint, gedragen tijdens een avondje uit, een 'normale' dag met de kindjes en op vakantie als kaftan over mijn bikini! 

It’s time to sparkle!

Steps…een snoepwinkel in vrouwelijkheid!  

Night Out!


(Klik op de foto)

Preggo/casual jurk!


(Klik op de foto)

Kaftan! 


(Klik op de foto)