Kindermusthaves

Black Friday speelgoed knallers!

Black Friday speelgoed knallers!
24 november Oh, hebben jullie ook de Black Friday kriebels? Zo hebberig word je van al die aanbiedingen. Omdat het lastig is bij te houden waar je allemaal toffe dingen met korting kunt scoren deze week, selecteren wij voor jullie de leukste shops waar je écht even langs moet deze week! (Klik op de foto)

Vandaag bezoeken wij: de speelgoedafdeling van Labels for Little Ones! Want...er moet natuurlijk nog het 1 en ander in huis komen voor de feestelijke december maand. Labels for Little Ones heeft deze week elke dag een korting op het speelgoed, die korting loopt per dag op met als hoogtepunt 30% korting op vrijdag a.s. Maar LET OP: het is niet zo dat die items tot vrijdag hetzelfde blijven. Dus iets waar ma tm do wel korting opzit, kan vrijdag bijvoorbeeld niet meer zo zijn. Neem dus niet het risico te wachten als je iets heeeeeel graag wilt hebben! (Klik op de foto)

Black Friday speelgoed 

10% op maandag 23 november - use BLACKFRIDAY10
15% op dinsdag 24 november - use BLACKFRIDAY15
20% op woensdag 25 november - use BLACKFRIDAY20
25% op donderdag 26 november - use BLACKFRIDAY25
30% op vrijdag 27 november - use BLACKFRIDAY30(Klik op de foto)

Wat zien we allemaal voor leuks? Het domino spel en een mooie puzzel box van Liewood bijvoorbeeld, beide al heel lang op ons lijstje. Een bijtspeeltje van Konges Slojd, allemaal lieve knuffeldoekjes en rammelaars en ook te leuk zijn de badspeeltjes. (Klik op de foto)

Kortom, sla je slag bij Labels for Little Ones


(Klik op de foto)​​​​​​​

HAPPY BLACK FRIDAY!