Kindermusthaves

Cadeautjes scoren bij Lobbes!

Cadeautjes scoren bij Lobbes!
10 maart Yeah, er staat weer een kinderverjaardag op de planning! Deze maand is het de beurt aan Julie, zij wordt 5 jaar en dat wordt uiteraard uitbundig gevierd met onze lieve familie en vrienden. Vanaf het moment dat de uitnodigingen de deur uitgaan, wordt er geïnformeerd wat Juul haar wensen zijn. Nou, die heeft ze al klaar liggen hoor ;-) Poppen, Barbie's, knutselspullen en spelletjes...ze wordt overal enthousiast van! Om inspiratie op te doen voor haar verlanglijstje brengen we een bezoekje aan de grootste online speelgoedwinkel van Nederland: Lobbes.nl! Een winkel waar de passie voor spelen vanaf straalt. 
Alles is hier bij Lobbes te vinden, denk aan buitenspeelgoed, creatief, Lego en speelgoed van hout. Je kunt heel gemakkelijk op leeftijd en geslacht zoeken en op de prijs die je ervoor wilt betalen. Op deze manier stel je heel snel een gevarieerd lijstje samen! We kijken ook direct even bij de uitdeelcadeautjes, hier vind je grappige dingetjes om bijvoorbeeld bij het trakteren op school uit te delen. Stuiterballen, plakhandjes of bellenblaasjes zijn natuurlijk altijd een succes! 
Naast het vieren van haar verjaardag voor familie en vrienden, zal Juul dit jaar haar eerste kinderfeestje gaan geven! Spannend! We hebben besloten lekker thuis te blijven met haar vriendjes en vriendinnetjes en daar allerlei leuke spelletjes te gaan doen. Denk aan koekhappen, blik gooien, zaklopen en verkleden. De meiden worden mooie prinsessen en de jongetjes veranderen we in stoere piraten! Natuurlijk kan de grabbelton op het kinderfeest niet ontbreken, na elk spelletje mag er eventjes gegrabbeld worden. Nostalgie voor deze mama! 

Ook de cadeautjes voor de grabbelton scoren wij bij Lobbes, hiervoor kun je kijken bij het thema 'Grabbelton & Feest', daar vind je allerlei grappige en kleine cadeau's die voor kinderen leuk zijn om te krijgen. Denk aan klaparmbanden, trapveren, maskers en ijsjesschieters. Uitdeelboekjes zijn trouwens ook altijd een hit! Het fijne van deze online speelgoedwinkel is dat je bestelling de volgende dag al in huis is en retourneren gratis wordt aangeboden. 
Onze cadeau's voor Julie haar verjaardag zijn inmiddels binnen en ze kan niet wachten op haar kinderfeestje! Heb je ook cadeautjes nodig? Breng dan een bezoekje aan Lobbes.nl

Spelen, genieten en ontwikkelen