Kindermusthaves

De leukste make-up om mee te spelen!

De leukste make-up om mee te spelen!
14 februari TIP: nu met leuke make-up deal

Eerlijk en duurzaam kinderspeelgoed, dat vind je bij Kiddeaus! Wij hebben deze toffe webshop al vaker in de spotlights gezet en tippen jullie vandaag hun leuke speel make-up voor kinderen. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar kinder make-up is het lievelingsspeelgoed van mijn dochter, het liefste is ze er de hele dag mee aan het tutten! De nagellak is favoriet en daarna de lipgloss. Echt een meisje van haar moeder!


(Klik op de foto)

Daarom koop ik vandaag voor Sophie de bundel van Miss Nella, een duo set die bestaat uit kindernagellak op waterbasis en XL lippenbalsem voor zachte lippen. Alcoholvrij, geurvrij, jouw kindje kan hiermee helemaal veilig haar of zijn fantasiespel spelen. Verschillende kleuren met grappige namen om uit te kiezen. Wij gaan voor de Cutie Pie! 


(Klik op de foto)

Ook speelt Soof graag met blush, die ze bij voorkeur ook uitgebreid op mijn wangen smeert. De blush van Miss Nella geeft een mooie gloed en hoe fijn dat het vrij is van chemicaliën? Zacht voor de huid en dus perfect om mee te shinen! Uiteraard breng je de blush op met een kwast, de "Brush set" is hiervoor een aanrader. Bestaande uit 5 make-up borstels waarmee jouw kleintje zich he-le-maal kan uitleven. Love it! 


(Klik op de foto)

Tot slot de nagels, kindernagellak is een hit! Leuk voor een kind om op te doen en dan zie je ook nog eens zo'n mooi kleurtje op de nagels verschijnen. Ik zou gelijk voor het setje van 4 nagellakken gaan, dan kan er lekker elke keer een ander kleurtje uitgeprobeerd worden. Maar er zijn ook losse lakjes, de Jazzberry Jam bijvoorbeeld of de Butterfly Wings. Dit zijn toch ook de allerleukste cadeautjes voor als er iemand jarig is? 


(Klik op de foto)

Je vindt alle veilige kinder make-up via de link.