Kindermusthaves

De prachtige collectie van La Nina!

De prachtige collectie van La Nina!
30 november Alle poppenmama's (en papa's) opgelet! Vandaag een prachtig poppenmerk op Kindermusthaves, maak kennis met: La Nina Poppen! Rechtstreeks uit Spanje in de webshop van Cedille Speelgoed. Wij zijn fan! Nu ik zelf na 2 boys een dochtertje heb gekregen, gaat mijn hart sneller kloppen van alles wat met poppen te maken heeft ;-) Nu vind ik dus niet alle poppen(spullen) leuk, maar het Spaanse poppenmerk La Nina heeft echt mijn hart gestolen! Prachtige poppen, poppenwagens en poppenaccessoires, dit wordt hier volop shoppen voor de december maand. Ik kies voor nu nog even voor de zachte lappenpop La Nina Carolina Ballerina (ik hou van ballerina's) en als mijn Sophie straks 3 jaar is, koop ik zeker de pop La Nina Ines voor haar, can't wait. Maar er zijn er nog veel meer, de pop in het rode tuinpak vind ik bijvoorbeeld ook fantastisch! 

Natuurlijk moeten de poppen heerlijk slapen in een echte La Nina wieg (oh, ik wil ook weer kind zijn), worden vervoerd in een heuse Maxicosi en hoe te gek is de draagzak? Er is echt teveel leuks om op te noemen: een poppenstoel, campingbedje en luiertas...dat wordt lekker alles bij elkaar sparen de komende jaren! Uiteraard vind je hier ook alles om de 'baby' mee te verzorgen. 
De kers op de taart is natuurlijk een poppenwagen, de droom van elk meisje. Van buggy tot wandelwagen, er is genoeg te vinden. Zelfs een bolderwagen! De rode buggy met bloemen is lekker stoer, poppenwagen Violeta mega cute en de La Nina Luxe Buggy Ster is er ook echt eentje om mee te shinen hoor! 
Beste jouw favoriete La Nina items en maak de droom van jouw kindje waar!