Kindermusthaves

Duik in de wereld van klei!

Duik in de wereld van klei!
05 augustus Tip: er loopt nu een winactie op onze Instagrampagina met Hey Clay. 

HEY CLAY! Interactieve producten die met liefde en zorg voor kinderen zijn gemaakt, hoe gezellig klinkt dat? En dat is waar dit leuke speelgoedmerk voor staat. Brandstof voor je fantasie, dat is wat deze klei met jou en je kindje doet! Jij en je kinderen worden ondergedompeld in creativiteit zodra jullie hiermee beginnen te spelen. Zachte klei die niet plakt, een interactieve app en heel veel toffe kleivriendjes, dat is waar het bij "Hey Clay" om draait!Het doel is om met de klei een eigen personage te bouwen, hierbij leert jouw zoon of dochter zijn creativiteit ten volle te gebruiken. De eenvoudige en leuke app helpt hierbij en leert de kids daarnaast de bijbehorende persoonlijkheid, eigenschappen en grappen van zijn kleivriendje. Het beeldhouwen van zo'n echt personage ontwikkelt de verbeeldingskracht en fijne motoriek. De klei is zacht, licht en plooibaar en voelt fijn aan, hier wil je gewoon direct mee spelen! 
Zoals ik al aangaf beschikt de app over een duidelijke handleiding, succes gegarandeerd dus. Het poppetje dat jouw kind wil modelleren komt er hoe dan ook! Ook omdat de klei zo nauwkeurig te vormen is. De klei hardt vervolgens binnen een paar uit en wordt dan officieel speelgoed om echt mee te gaan spelen. Leer het personage vervolgens beter kennen door je verder te verdiepen in hun karakters. Lees de HEY CLAY-boeken, kijk naar de tv programma's of check de sociale netwerken. En let op: ze weten je enorm te verrassen! 
De klei heeft 18 verschillende kleuren die je ook nog met elkaar kunt mengen tot een bijzondere tint. Alle personages zijn zo uniek en zorgvuldig uitgewerkt dat ze op levende claymates lijken. Denk aan wilde dieren, bewoners van de diepe oceaan, boerderijvogels en zelfs dinosaurussen. Interessant is ook dat Hey Clay blijft vernieuwen, denk aan nieuwe sets en app-updates en een productlijn die blijft uitbreiden. Alles wat nodig is om de fantasie van de kinderen te blijven prikkelen! Fijn om te weten: het kleeft niet! Ja, aan de harten van de kinderen... Probeer nu ook deze fantastische klei uit en leer de levensverhalen van de personages kennen. Echt waar, het is een dikke aanrader! Ook super origineel om cadeau te geven natuurlijk. Kleien was echt nog nooit zooooo leuk! Duiken jullie ook in deze wereld van klei?