Kindermusthaves

Elk Seizoen een Nieuwe Ontdekking!

Elk Seizoen een Nieuwe Ontdekking!
24 april
Kiddeaus: een duurzame speelgoedwinkel, dé plek voor kinderen die graag hun eigen verhaal vertellen door middel van spel. Als oprichtster en moeder van vijf kleine speelgoedtesters, begrijpt Esther als geen ander wat speelgoed tot een schot in de roos maakt. Haar ervaring en inzichten helpen ouders bij het vinden van speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook uitdagend en stimulerend voor de fantasie van kinderen.


 
Al eerder hebben wij jullie de houten bak met speelrijst getipt. Dit is een geweldige manier om creatief spel te stimuleren! En nu heeft Kiddeaus iets nieuws namelijk: Elk seizoen een nieuwe ontdekking! Oftewel elke drie maanden ontvang je met dit abonnement een speciaal samengestelde en thematische bak geïnspireerd door de seizoenen. Hoe tof is dat en dit staat garant voor eindeloos speelplezier!Een pakket bevat twee grote zakken speelrijst en fantastische tools om de verbeelding van het kindje te prikkelen. En het beste van alles? de verzending is gratis! 
Elk seizoen wordt nu een feestje met de nieuwe thema's. En ook daarnaast blijft de speelrijstbak zorgen voor veel vermaak en urenlang spelplezier. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over het bedenken van nieuwe thema's, want daar zorgt Esther van Kiddeaus voor.

Als je nog geen speelrijstbak hebt, is dat geen probleem! De bak is ook los verkrijgbaar in de shop en kan je sinds kort laten personaliseren.