Kindermusthaves

Hét cadeau voor Pakjesavond!

Hét cadeau voor Pakjesavond!
22 november TIP: leuke Black Friday deals in deze speelgoedwinkel!

Daar wordt aan de deur geklopt....! Wie zal dat zijn? De Sint natuurlijk! Met een zak vol leuke cadeautjes voor jouw kindje(s). Sinterklaas is elk jaar weer ons favoriete feest en wij gaan dan ook elke keer vol enthousiasme op zoek naar de meest toffe, unieke en leerzame cadeautips. Want die kan elke ouder momenteel gebruiken! 



De place to be vandaag is webshop Kiddeaus! Dé duurzame speelgoedwinkel voor kinderen die graag hun eigen verhaal vertellen. Oprichtster en mama Esther weet als geen ander welk speelgoed een schot in de roos is. Zij heeft namelijk 5 kleine speelgoedtesters in huis die heel kritisch kijken ;-) Op welk speelgoed raken zij snel uitgekeken, welk speelgoed is niet uitdagend genoeg en waar kunnen zij het beste hun fantasie in kwijt? Allemaal vragen die Esther uit ervaring kan beantwoorden. 



In de spotlights zetten we vandaag de "sensomotorische speelrijst", het perfect cadeau voor 5 december of voor onder de kerstboom. Onze kinderen vinden het spelen met deze speelrijst, oftewel gekleurde rijst, fantastisch. Ze kunnen creativiteit de vrije loop laten, denk aan het bouwen van dammen, het sorteren van de rijst of vrolijke bergen maken. Het scheppen, het voelen en het door de handjes laten glijden van de rijst werkt heel ontspannend en is een fijne manier om prikkels te verwerken. 



Bij de rijst koop je een houten speelbak met deksel en leuk erbij is het houten schepje. Voor de speelrijst kun je je favoriete kleur kiezen. Groen en/of blauw, lila of de Kerst speelrijst is heel vrolijk. Net als het hele assortiment van Kiddeaus zijn ook deze producten met zorg geselecteerd, het is veilig, betaalbaar en draagt bij aan een betere wereld. Deze speelrijst stimuleert kinderen tot het ontdekken van mogelijkheden! 




Maar Kiddeaus heeft nog veel te gekke items in de shop. Zo zijn wij gek op hun houten rollenspel speelgoed. Mijn kinderen spelen graag een rollenspel en dat wordt nog leuker met bijvoorbeeld de houten taart, etagère met taartjes of de speelgoedmixer. De drinkflessen van Izy Kids zijn ook een topper voor de feestdagen en hoe leuk zijn knutselcadeautjes? Vingerverf, waskrijtjes of magische stiften. Succes verzekerd! 

Kortom, gauw een bezoekje brengen aan Kiddeaus en sla je slag!