Kindermusthaves

Het leukste naamcadeau!

Het leukste naamcadeau!
01 februari Let op: er loopt een leuke winactie op onze Instagram pagina

It's playtime! Dat spelen heel belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind dat weten we allemaal. Zowel op het sociale, intellectuele als motorische vlak. Spelen maakt kinderen slimmer...en dat is mooi meegenomen natuurlijk! Het is daarom leuk om je zoon of dochter een variatie aan speelgoed aan te bieden, zo kunnen zij zelf hun talenten en interesses ontdekken op een veilige en positieve manier. Wij delen op Kindermusthaves altijd graag originele ideeën, ook op het gebied van speelgoed, en hebben vandaag iets heel tofs gespot: de unieke naampuzzels van Naampuzzel.nl! 


(Klik op de foto)

"Handgemaakt, duurzaam en helemaal van jou". Naampuzzel is bedacht door Doreen en Robby en ontstaan vanuit het idee om hun kinderen al spelenderwijs de eigen naam te leren herkennen. Het is een spel waarin jouw kleintje letter voor letter de eigen naam ontdekt binnen de kleurrijke fantasiewereld van hun eigen naampuzzel. Jouw kleine puzzelaar leert door middel van een spel zijn naam te herkennen, lezen én schrijven. Hoe leuk! En dan zien de puzzels er ook nog eens geweldig uit, waardoor het een feestje is er eentje cadeau te geven aan bijvoorbeeld die vriendin die net is bevallen of het prinsje van je zus. 

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier in huis is puzzelen gegarandeerd een succes. Mijn oudste 2 jongens hebben het van jongs af aan (en nog steeds trouwens) met veel plezier gedaan en ook Sophie kan zich er enorm lang en goed mee vermaken. Heel blij werd zij dan ook van de lieve Baby Animals inlegpuzzel met 25 verschillende babydiertjes. Diertjes waar zij gelijk heel enthousiast van werd! Hele verhalen verzint Soof erbij over de olifant, het leeuwtje en de aap. Daarnaast vindt ze het reuze interessant als ik haar vertel dat de roze letters (kleur naar keuze) de naam Sophie vormen en het dus haar eigen, echte puzzel is! 


(Klik op de foto)

Puzzelen is goed voor de fijne motoriek en het zelfvertrouwen van een kind. Want hoe trots zijn ze als een stukje past? Daarnaast is puzzelen een individuele bezigheid dat gespeeld kan worden waar en wanneer Sophie maar wil. De puzzel gaat overal mee naartoe en valt bij al haar vriendjes in de smaak. Hij is niet perse gemakkelijk en blijft daardoor uitdagend voor kinderen tot wel 5 jaar. In de loop van die tijd gaat ze dan ook steeds meer interesse krijgen voor letters en uiteindelijk haar naam schrijven. Hoe cute! 

Wat het nog leuker maakt, is dat je de puzzel naar eigen wens kunt laten maken. Van stoere Dino's tot mooie Unicorns, je kunt jullie favoriete thema kiezen. Misschien een match maken met de kinderkamer? Vervolgens geef je de naam van het kleintje door en de puzzel wordt daarna speciaal voor jou gemaakt. Handig is om er direct een opbergzak bij te bestellen, zo raken jullie geen puzzelstukken kwijt en kun je hem gemakkelijk opbergen in de la of kast. Ook te gek is de puzzel standaard, kan hij lekker shinen op de speeltafel!


(Klik op de foto)

Kortom, zoek je een gepersonaliseerd kraamcadeau of een origineel verjaardagscadeau dat sowieso in de smaak zal vallen en waarmee je een kindje ook nog iets leerzaams biedt, breng dan snel een bezoekje aan Naampuzzel en weet dat je een goede keuze maakt! 


(Klik op de foto)