Kindermusthaves

Het leukste speelgoed voor die lange autorit!

Het leukste speelgoed voor die lange autorit!
19 juli Viva La France & Bella Italia....wij zoeken lekker het zuiden op deze zomer! Met de hoge temperaturen van dit moment in Nederland hoef je het voor het warme weer niet te doen ;-), maar toch kijken wij enorm uit naar een heerlijke vakantie in onze favoriete landen. Daar moeten we eerst nog wel even iets voor doen, namelijk die lange autorit doorkomen! Met al onze kleine (b)engeltjes op de achterbank kan dat best een opgave zijn en dus is een goede voorbereiding een must. 

Allereerst zorg ik altijd voor reispilletjes, want 2 van mijn kids willen nog weleens last hebben van wagenziekte. Vervolgens zorg ik ervoor dat er voldoende lekkers in de auto ligt. Waar ze vooral ook even zoet mee zijn natuurlijk! Denk aan appeltjes, mandarijn, lolly's, een mix tussen gezond en zoetigheid, want het is tenslotte ook lekker vakantie en dat mag gevierd worden. Voldoende drinken is ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk! 


(Klik op de foto)

Maar dan het allerleukste: het speelgoed voor onderweg! Daarom hebben wij vandaag voor jullie een leuke lijst gemaakt van VTech speelgoed dat ideaal is voor de reis naar het buitenland. Voor Sophie hebben we een schattig muziekboekje van Bumba, hiermee kan ze naar een vrolijk verhaaltje luisteren en naar liedjes, rijmpjes en een gezongen Bumba liedje. Zo kan ze tijdens de rit op muzikaal avontuur met Bumba en zijn vriendjes. 


(Klik op de foto)

Juul heeft ook iets heel leuks gekregen! De Kidisecrets Selfie Music, hierin kan ze geheime dagboeknotities bewaren, foto's maken en spelletjes spelen. Maar ook rekenen, letters, woordjes...spelenderwijs lekker leren, hoe tof! Kidisecrets is zoveel meer dan een dagboek alleen. 


(Klik op de foto)

Dan het Magibook van Loulou. Interactief én educatief tegelijk! Met een magische pen ontdekt zij het activiteitenboek en maakt op een speelse manier kennis met cijfers, dieren, vormen en kleuren. Een perfecte voorbereiding voor school en dus een perfect item voor onze 3-jarige Loulou!


(Klik op de foto)

Mijn eerste 100 woordjes! Sophie is niet zo'n hele snelle prater dus dit "Mijn Eerste 100 Woordjes" boek van VTech is voor haar een succes. Er zijn verschillende thema's om uit te kiezen, denk aan dieren of het thema NL-ENG. Wij hebben gekozen voor 'de leukste plekken', ontdek 12 leuke plekken en zing mee met gezellige liedjes!   


(Klik op de foto)

Last but not least de Activiteitentablet! De educatieve tablet voor de allerkleinsten. Met maar liefst 25 (!) interactieve app-toetsen maken onze kleine meiden vol enthousiasme kennis met vormen, dieren, kleuren en nog veel meer. De lieve puppy zingt 3 liedjes tijdens het spelen. Wat een gezelligheid tijdens de reis, ze kunnen zelfs hun vriendje bellen!