Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Color Wonder van Crayola!

IN THE SPOTLIGHTS: Color Wonder van Crayola!
08 april Verken de magie van kleuren zonder vlekken
 
Je kind of je woonkamer van top tot teen aantreffen onder de stift...herkenbaar voor elke mama! Ik trof zelf laatst bijvoorbeeld mijn hele houten vloer versierd met stift aan. Al was het nou nog een mooie tekening, maar nee, mijn boefje had er echt even vol overgave op zitten krassen. Alle kleuren door elkaar heen. Een kleurrijk geheel, dat dan weer wel ;-) Wij als moeders zijn er groot voorstander van om de creativiteit bij onze kinderen de vrije loop te laten. Dan is het natuurlijk super jammer als we er elke keer half gestresst omheen staan te dralen als de kindjes aan het kleuren zijn. Maar, er is een oplossing! Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: de Color Wonder lijn van Crayola!


 
Color Wonder is een uniek kleurassortiment, ontwikkeld door Crayola wetenschappers. Het merk ‘Crayola’ gelooft in een grenzeloze verbeelding, in de kracht van spel en de magie van dromen. En daar is deze Color Wonder lijn een perfect voorbeeld van. De Color Wonder inkt verschijnt alleen op speciaal Color Wonder kleurpapier (dus niet op gewoon papier). De inkt is onzichtbaar op de meeste oppervlakken, maar elke stift laat 'bij toverslag' een eigen kleur zien op Color Wonder papier. Met deze leuke producten verkent jouw kindje de magie van kleur…zonder vlekken op kleding of meubels!Tijd om de producten te testen met onze kiddoos. Het feest begint al bij het uitpakken, want “yeah, stiften” (normaal gesproken mogen de kleinsten daar nog niet mee kleuren) en “oh een Frozen en Cars kleurboek”! De Color Wonder lijn van Crayola bestaat uit verschillende producten, zo zijn er naast de stiften ook leuke kleurboeken. Vrolijke prenten met Disney figuren die onze kindjes stuk voor stuk enthousiast maken, allemaal op speciaal Color Wonder papier en in te kleuren met de magische Color Wonder stiften. Het duurt eventjes voordat de kleur op het papier verschijnt en zodra dat gebeurt reageren de kids elke keer weer verrast. Toverstiften!


 
Het fijne van deze kleurenset is dat je hem gerust overal mee naartoe kunt nemen. De kinderen kunnen gaan zitten kleuren op plekken waar je dat voorheen niet zo snel toe zou laten. Wij nemen de Color Wonder boeken en stiften bijvoorbeeld mee naar een etentje, naar een koffietentje en ze mogen er lekker thuis mee op de bank gaan zitten. Ze kunnen dus vrij hun gang mee gaan en ook daar worden ze blij van. Kortom, hier thuis valt deze productlijn enorm in de smaak! 
 
Hoe blij kun je zijn met deze ontdekking. De Color Wonder lijn van Crayola is een musthave voor elke moeder die niet wil dat haar koters het hele huis onder kleuren, maar die het wel belangrijk vinden dat hun zoon of dochter lekker zijn gang kan gaan. Een speciaal concept voor kinderen die nog weleens buiten de lijntjes kleuren…zoals de onze ;-) Met al deze toffe Crayola Color Wonder musthaves kan jouw kindje gezellig kleuren en tekenen, zonder te knoeien! Kortom, dé musthave voor elk gezin met jonge kinderen!


 
Je vindt de Crayola Color Wonder producten via onderstaande link!