Kindermusthaves

IN THE SPOTLIGHTS: Het afwasbare stoepkrijt van Crayola!

IN THE SPOTLIGHTS: Het afwasbare stoepkrijt van Crayola!
23 april Laat je creativiteit de vrije loop
 
Wij van Kindermusthaves zijn al enige tijd grote fan van het merk Crayola. Crayola staat voor creatieve producten die de ontwikkeling van kinderen stimuleren en die papa’s en mama’s helpen creatieve kids groot te brengen. Crayola biedt eigenlijk alles wat nodig is om kinderen hun verbeelding te vrije loop te laten. En dat spreekt ons dus echt énorm aan! Hoe leuk is het daarom ook dat we jullie weer een nieuw product van hun mogen tippen? Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: het afwasbare stoepkrijt van Crayola!


 
“Jeeeeeh, stoepkrijt!” Riepen onze kindjes enthousiast uit bij het openmaken van het pakketje. Stoepkrijt kennen we allemaal al van jongs af aan, stoepkrijt is leuk en stoepkrijt is eigenlijk altijd een succes! Jouw kindje kan in de open lucht de meest mooie kunstwerken  maken of er spelletjes als ‘hinkelen’ mee spelen. Ben je de kleurrijke tekeningen zat? Dan spoel je de straat heel gemakkelijk weer schoon met wat water. Kortom, stoepkrijt wil je eigenlijk gewoon altijd in huis hebben liggen. En dit leuke stoepkrijt van Crayola maakt het buitenspeelfeest helemaal compleet! 
Wat is hier dan zo bijzonder aan? Bijvoorbeeld het unieke kleurenpakket met een enorme kleurintensiteit. De handige box bevat maar liefst, 16,48 of 64 verschillende, heldere kleuren waar je direct vrolijk van wordt. Na een hoop getwijfel over met welke kleur ze eerst gaan beginnen, zien onze kids bij de eerste streep al dat het stoepkrijt een fel en levendig resultaat geeft, wat voor hun het krijten op de stoep nog leuker maakt. Vervolgens gaan Luca en Julie helemaal los en pakken het ene na het andere krijtje uit de box.


 
Handig is dat de krijtjes een hoekige vorm hebben en dus niet alle kanten van de straat oprollen. Ook houden ze daardoor makkelijker vast. Leuk detail: in de box van 64 stuks zitten 8 stoepkrijtjes tussen met ‘special effects’, denk bijvoorbeeld aan neon en glitter. Dit maakt onze boefjes nog enthousiaster en de mooiste tekeningen komen tevoorschijn, hoofdjes in het zonnetje…we hebben een heerlijke middag!


 
Wat wij altijd zo fijn vinden aan de producten van Crayola, is dat ze gemakkelijk en veilig in gebruik zijn, zijn afgestemd zijn op bepaalde leeftijden en last but not least…het is altijd afwasbaar! Dus waar jouw kindje ook buiten de lijntjes kleurt, je hoeft er als mama nooit van in shock te raken!


 
Kortom, ook dit stoepkrijt vinden wij weer een echte musthave en bestel je hier!
 
Heel veel buitenspeelplezier!

Crayola maakt je gekste dromen werkelijkheid!