Kindermusthaves

In the spotlights: COBLO!

In the spotlights: COBLO!
21 november Magnetisch speelgoed

Kinderen houden van spelen. Door te spelen leert jouw kindje de wereld om zich heen te verkennen, de fantasie te gebruiken en het bevordert de motoriek! Kortom, leuk en leerzaam speelgoed is enorm belangrijk voor onze kids. Daarom zijn wij ook zo mega enthousiast over: COBLO! COBLO, oftewel 'Magnetische Constructie Blokken' zorgen voor eindeloos bouw- en speelplezier! 


(Klik op de foto)

COBLO is opgericht door Elzemiek, trotse mama van 3 kinderen. Zij en haar gezin hebben enkele jaren in Amerika gewoond, waar zij de fun en de educatieve voordelen van magnetisch speelgoed ontdekten. Eenmaal terug in Nederland vond zij het een gemis dat dit speelgoed hier nog zo onbekend was en besloot daar snel verandering in te brengen. Elzemiek ontwikkelde een eigen versie: mooie, veilige en sterke magneten met een uniek design. COBLO (COnstructie BLOkken) was geboren! 


(Klik op de foto)

Van kastelen bouwen tot letters maken met deze kleurrijke, duurzame, magnetische bouwblokken stappen jullie de wereld in van fantasie en creativiteit! COBLO groeit mee met ieder kind, jouw zoon of dochter zal jarenlang plezier hebben van deze leuke producten. Je kleintje kan er zowel alleen als met anderen mee spelen en dat maakt COBLO dé cadeautip voor de feestdagen! 


(Klik op de foto)

Er zijn verschillende leuke varianten om uit te kiezen, je kunt beginnen met een kleine of groter basispakket en die is bijvoorbeeld uit te breiden met de knikkerbaan of de racebaan. Hiermee kan jouw zoon of dochter keer op keer weer een andere versie van de auto- of racebaan creeeren. Ook een aanrader is de knikkerbaan of schooldoos. Super leerzaam! 


(Klik op de foto)

Plezier, educatief en creatief....dat kenmerkt COBLO! Of er nou alleen gebouwd wordt of met vriendjes, er verschijnt sowieso een lach tijdens het spelen. En wat te denken van de trots die wordt gevoeld tijdens het showen van hun creatie! De verschillende kleuren en vormen stimuleren het brein van kinderen: raketten, kastelen, auto's en dieren, de creativiteit is oneindig. 


(Klik op de foto)

Naast het hebben van lol, is COBLO ook heel leerzaam. De blokken zijn namelijk perfect om letters en cijfers mee te creeren of om verschillende patronen en vormen te ontdekken. Check de activiteitenkaarten voor tips om je kids spelenderwijs letters, getallen en sommen te leren. Deze activiteitenkaarten zijn mede ontwikkeld door scholen!(Klik op de foto)

COBLO...dat wil toch iedereen!? Bezoek dus snel de webshop en bestel deze toffe blokken!