Kindermusthaves

Kartonnen raket!

Kartonnen raket!
06 januari Simply Lovely

Schiet jezelf de ruimte in met deze super vette raket! Wij houden ervan om leuke speelgoedtips met jullie te delen. Zeker in deze bijzondere Corona-tijd kunnen we wel wat extra gezelligheid gebruiken. Dus, delen wij vandaag met jullie het fantastierijke speelgoed van EVE! En hier zijn wij enorm enthousiast over! 

"Mooie, functionele producten, geproduceerd op een verantwoorde manier, zodat je volop kunt genieten van de waardevolle tijd met je kinderen". Dat is het doel van deze mooie online winkel. En daar hebben wij het STIP speelgoed gespot: Sustainable Toys for Imagination and Pleasant living. Duurzaam speelgoed dat de fantasie van kindjes prikkelt en ook nog eens heel mooi staat in je interieur. Dat klinkt ons als muziek in de oren! 

Elke week lichten we 1 musthave uit de 'STIP collectie' uit en vandaag is dat de te gekke raket! Volledig gemaakt van karton en heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Ziet er toch fantastisch uit in je huis? En oh ja, daardoor ook gemakkelijk op te bergen! Jouw kinderen en hun vriendjes of vriendinnetjes kunnen hun fantasie erop loslaten tijdens het spelen. Haal de magie van STIP in huis en kijk op een afstandje mee hoe jouw kleine astronaut zich tussen de sterren waant. Nu maar hopen dat er geen explosie volgt.

Have a safe flight!

Breng snel een bezoekje aan de speelgoedpagina van EVE.