Kindermusthaves

Laat die fantasie prikkelen!

Laat die fantasie prikkelen!
23 november Let op: er loopt een leuke winactie op onze Instagrampagina! 

De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas... Wij horen iedereen om ons heen al mega druk zijn met de voorbereidingen voor Pakjesavond. Wat is het toch een heerlijk feest! Ons huis is vrolijk versierd met hippe raamstickers, gezellige "Welkom Sinterklaas" slingers en ik heb zelf te gekke hanglampjes gescoord in de vorm van een Piet en een Sint. Je begrijpt, bij voorkeur kom ik de deur niet meer uit!

Maar er moet nog wel het één en ander gebeuren voordat de Sint & Pieten hier straks hun cadeautjes kunnen gaan verstoppen. Namelijk, het vinden van leuke, originele, passende cadeautjes voor onze kinderen! Een leuke uitdaging, want elk jaar wordt het weer iets lastiger om unieke presentjes te scoren. Maar, het is weer gelukt! Vandaag gaan wij speelgoed shoppen bij: COBLO! Coblo prikkelt de fantasie en creativiteit van alle kindjes. En daar houden wij van!


(Klik op de foto)

Kinderen lekker vrij laten spelen, ontdekken en plezier laten hebben, dat is het doel van dit toffe speelgoedmerk. Opgericht door Elzemiek, mama van 3 jonge kinderen en voorstander van fantasierijk speelgoed. In 2020 introduceerde zij Coblo (COnstructie BLOkken) in Nederland: mooie, veilige en sterke magnetische bouwblokken met een uniek sterdesign wat de mooie kleur en helderheid behoudt. (Klik op de foto)

Welke producten zijn er allemaal? Laten we beginnen bij de Coblo Classic, deze kun je in verschillende formaten bestellen. Deze doos bevat magnetische bouwblokken in verschillende formaten en kleuren die heel gemakkelijk aan elkaar te klikken zijn door het magnetisch effect. Hierdoor kan er al op jonge leeftijd mee gebouwd worden. De kinderen hebben ook geen hulp nodig, wat bevorderlijk is voor het zelfvertrouwen! Op de website vind je leuke voorbeelden ter inspiratie. Zo doet je kindje snel weer nieuwe bouw ideeën op! Liever iets minder felle kleuren? Ga dan voor een pastel pakket!


(Klik op de foto)

Dan de Coblo Knikkerbaan, onze favoriet. Knikkerbanen zijn hier in huis namelijk altijd een succes en omdat je deze gemakkelijk in elkaar zet, vindt iedereen het leuk om eraan te beginnen én het af te maken ;-) De knikkerbaan kan op allerlei manieren in elkaar gezet worden, dus er kan keer op keer een nieuwe creatie neergezet worden waar de kinderen met recht trots op kunnen zijn. Ook hierbij is het weer enorm goed voor de ontwikkeling van jouw zoon of dochter dat zij hun creativiteit er compleet op los kunnen laten. Handig is de opbergzak die erbij zit en het inspiratieboekje.  
Oh, de Coblo Racebaan willen we ook nog even in de spotlights zetten! Mijn jongens zijn altijd gek op auto's dus voor hun is dit een perfect cadeau voor Pakjesavond. Bouw elke keer een andere variant racebaan en haal met je raceauto de eindstreep. Deze set is heel leuk te combineren met andere pakketten. Bouw bijvoorbeeld een viaduct over de racebaan heen met behulp van de Classic Set. 

Nog even alle voordelen van Coblo op een rijtje:

- Magnetische bouwstenen
- Vrij spel / open ended speelgoed
- Prikkelt de creativiteit
- Educatief speelgoed
- Groeit mee met het kind

Kortom, wij vinden de pakketten van Coblo het perfect cadeau voor Sinterklaas of straks onder de kerstboom. Gegarandeerd uren speelplezier en van de magnetische magie wordt elk kind enthousiast. 

Bestel Coblo gauw!