Kindermusthaves

Maak je eigen interactieve Beest!

Maak je eigen interactieve Beest!
07 november Let op: er loopt een coole winactie op onze Instagrampagina. 

Daar wordt aan de deur geklopt...
Hard geklopt, zacht geklopt...
Wie zal dat zijn?


Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk! Met zakken vol cadeautjes voor al die kindjes die zich dit jaar weer zo geweldig hebben gedragen. De magie van Sinterklaas wil je je zoon of dochter graag zolang mogelijk meegeven en dus doen we allemaal elk jaar ons best de kinderen te verrassen met een sinterklaascadeau waar ze echt plezier aan gaan beleven.

Soms is die inspiratie ver te zoeken en struin je het internet af naar die ene originele tip waar je helemaal blij van wordt. Ik als moeder van 2 jongens en een dochter in verschillende leeftijden speur voor mijn gevoel echt elke online shop af rondom de maand november en heb nu echt een onwijs tof cadeau voor Sam gespot: Beast Lab! Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met dit te gekke actiefiguur die je door te experimenteren helemaal zelf kunt maken. Een klapper van een cadeau voor elk kind vanaf 5 jaar!

In het Beast Lab zit ergens ver weg een interactief Beest verstopt, wachtend totdat hij wordt gevormd en vrijgelaten om de wereld te redden! Volg samen met je zoon of dochter alle stappen binnen het experiment, vul het lab met alle ingrediënten en bevrijd het door jouw gecreëerde Beest uit de capsule. Hoe vet klinkt dit!?

De bedoeling is dat je het Lab vult met alle ingrediënten die je Beest zijn soort, kleur, huid en kracht geven. De basis van het Beast Lab geeft signalen die jullie moeten opvolgen, door het activeren van het Lab met je vingerafdruk en door te draaien aan de warmteknop kom je steeds bij een nieuwe stap. De laatste stap is een knaller, dit krachtigste ingrediënt heeft de naam Pandemoniun-kristal en bevat chaotische energie. Het Beast Lab zal zijn waarschuwingsalarm laten klinken en het is tijd voor jouw kindje om aan de noodhendel te trekken! 

De onthulling van het door jullie gecreëerde beest is een te gekke beleving. De vloeistof verdwijnt en uit rook zal jullie interactieve Beest verschijnen met zijn eigen Pandemoniun wapen! Hij is helemaal klaar om de wereld te beschermen tegen kwade krachten. Hoe ziet hij er ongeveer uit? Het beest is 19 cm hoog, helemaal te bewegen en beschikt over zowel licht- als geluidseffecten. Uit de lichtgevende borst is een brul hoorbaar, kunt zijn krachten activeren en een power aanval uitvoeren met zijn wapen. 

Hoe fantastisch is dit? Wij begrijpen wel waarom Beast Lab is uitgekozen tot speelgoed van het jaar en erg populair is om op Pakjesavond cadeau te geven. Wat een stoere experience! 

Je bestelt Beast Lab bij Bol.com

En bekijk ook zeker deze leuke hangmatten

Happy Pakjesavond!