Kindermusthaves

Spelen in de ballenbak!

Spelen in de ballenbak!
12 mei Urenlang speelplezier in de ballenbak!

Je zou maar een eigen ballenbak in huis hebben, hoe cool! Dit is natuurlijk de droom van elk kind en die droom is bij onze kids gewoon werkelijkheid. Er staat namelijk een hele toffe ballenbak te shinen in de kinderkamers van Sophie en Loulou, beide gevuld met ballen in de leukste en mooiste kleurtjes. Wat een fun! Ballenbakje.nl is opgericht door een jong en energiek team die drukke mama's een complete speelplek voor hun kids willen aanbieden. De ballenbak is hierbij het middelpunt, maar ze hebben nog veel meer leuks in de shop hangen. Alles even kwalitatief en veilig! 
Wij hebben dus voor een ballenbakset gekozen, voor beide girls een andere. Sophie speelt dagelijks in het model 'SPRING' en Loulou in het model 'ANGEL'. De ballenbak zelf is van velvet stof, love it! Maar er zijn nog veel meer vrolijke combinaties om uit te kiezen, het thema cupcake bijvoorbeeld of dino. Voor een jongetje zou ik voor de ijsbeer versie gaan! 
Liever je eigen set samenstellen? Dat kan uiteraard ook. Kies je voor een ronde of vierkante versie en welke kleur ballen wil je erin? Ook tof is de foam speelset, dat is een speelset aan de ballenbak vast. Lekker klimmen en klauteren en uiteindelijk tussen de ballen jumpen. Verder zien we nog zitzakken, speelmatten, tipi tenten en geweldige babyschommels!

Kortom, lekker gauw een bezoekje brengen aan Ballenbakje