Kindermusthaves

Spelen in een speelgoedkasteel!

Spelen in een speelgoedkasteel!
29 oktober Simply Lovely

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, delen wij geregeld leuke cadeautips met jullie. Zeker in deze bijzondere Corona-tijd kunnen we wel wat extra gezelligheid gebruiken! Dit jaar zal de sinterklaas- en kerstperiode waarschijnlijk wat anders verlopen, maar alleen thuis met het gezin kun je het natuurlijk ook hartstikke gezellig maken. Dus, delen wij vandaag met jullie het fantastierijke speelgoed van EVE! En hier zijn wij enorm enthousiast over! 

"Mooie, functionele producten, geproduceerd op een verantwoorde manier, zodat je volop kunt genieten van de waardevolle tijd met je kinderen". Dat is het doel van deze mooie online winkel. En daar hebben wij het STIP speelgoed gespot: Sustainable Toys for Imagination and Pleasant living. Duurzaam speelgoed dat de fantasie van kindjes prikkelt en ook nog eens heel mooi staat in je interieur. Dat klinkt ons als muziek in de oren! 

Elke week lichten we 1 musthave uit de 'STIP collectie' uit en vandaag is dat het Kasteel! Speel als een echte stoere Ridder of mooie Prinses in dit toffe speelkasteel, volledig gemaakt van karton. Het Kasteel is makkelijk in elkaar te zetten en in 2 mooie kleuren verkrijgbaar: terra en blauw. Ziet er toch fantastisch uit in je huis? En oh ja, daardoor ook gemakkelijk op te bergen! Jouw kinderen en hun vriendjes of vriendinnetjes kunnen hun fantasie erop loslaten tijdens het spelen. Haal de magie van STIP in huis...

Breng snel een bezoekje aan de speelgoedpagina van EVE.