Kindermusthaves

TIP: De 'Specials' van Little Creations!

TIP: De 'Specials' van Little Creations!
11 juni De leukste knutselboxen van Nederland

Iedereen die ons volgt weet inmiddels dat wij énorm fan zijn van de knutselboxen van Little Creations! Onze kinderen (en hun moeders :-)) kijken elke maand weer reikhalzend uit naar de nieuwe maandbox vol te gekke knutselopdrachten. Een soort klant en klaar pakket dat thuis wordt bezorgd en vol zit met ingrediënten om de kids te vermaken als de ouders vrij zijn...dat is waar Little Creations voor staat. En dat is precies hoe wij het hier thuis ervaren! 


(Klik op de foto)

We delen vaak filmpjes in onze story's waarin onze kids druk aan het knippen, plakken, verven en kleuren zijn. Dat ziet er altijd heel idyllisch uit én dat is het ook! De boxen zijn namelijk verdeeld in leeftijden en bevatten een duidelijk stappenplan, dus ook met 2 linker knutselhanden creëer je de meest mooie knutselcreaties. Naast dat de boxen in leeftijden verdeeld zijn, kun je ook uit verschillende thema's kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld Traktatieboxen en Kinderfeest Boxen, was er in oktober een Halloweenbox en in december een Sinterklaasbox.   


(Klik op de foto)

Vandaag zetten we deze Specials in de spotlights: boxen met een bijzonder thema, bijzondere activiteiten of iets anders wat ze net wat anders maakt dan de reguliere boxen! Met het mooie weer en de zomervakantie in aantocht, heeft Little Creations zich uiteraard hierop gericht. Maak daarom vandaag kennis met: de Autobox en de Buitenbox! DE buitenbox staat garant voor een zomer vol plezier, kant-en-klaar knutselen, maar dan voor buiten! Maak met jouw zoon of dochter een mega bellenblaas met magisch poeder (XXL bellen), Happy Stones of figuren van klei. Sam vond deze box he-le-maal FANTASTISCH! Hij werd helemaal blij van het kleuren van de stenen. 

Maar ook de Autobox voor onderweg is uniek (vanaf 4 jaar)! Gaan jullie dit jaar met het gezin op vakantie en zoek je vermaak voor op de achterbank? Dan biedt deze autobox uitkomst, interactief en gericht op diverse bestemmingen. Gaat jullie reis naar Italië? Kies dan voor de Italiaanse versie en kom direct in de Meditteraanse sferen! Je kindjes kunnen memory spelen op de achterbank (heel populair bij mijn boys), de vlag van het land van bestemming maken en speel met elkaar de quiz over het land. FUN, FUN, FUN! 

Good to know: de boxen zijn elke maand los te bestellen zonder abonnement. Kortom, écht een dikke aanrader om eens zo'n box uit te proberen thuis die gegarandeerd zorgt voor meer quality time met je kids! 

Bestel jouw knutselbox van Little Creations HIER