Kindermusthaves

TIP: het verlanglijstje van Vtech!

TIP: het verlanglijstje van Vtech!
10 november Sinterklaas kapoentje, gooit wat in mijn schoentje...

En dan het liefste iets van Vtech! Wie zijn kids zijn er ook helemaal wild van dit te leuke speelgoedmerk? Laten we het er in elk geval op houden dat élke mama hun originele en vrolijke speelgoed kent. Het leuke en leerzame speelgoed van Vtech is al vele malen genomineerd tot speelgoed van het jaar en wij snappen wel waarom!

Dus, met de feestdagen op komst, kan een Vtech verlanglijstje eigenlijk niet ontbreken. En daar gaan wij jullie vandaag bij helpen! Zowel voor de allerkleinsten als voor de wat grotere kids, voor jongens en voor meiden, alles komt aan bod en voor ieder is er een heeeeeleboel wils. Van knikkerbanen tot muzieksets, you can eat your heart out!

Marble Rush...rollen maar met die knikkers! Deze kleurrijke knikkerbaan met licht en geluid heeft een te gek parcours en alleen het opbouwen is al een feestje. De knikkers activeren allerlei coole effecten en dat maakt deze sets een fantastische cadeau voor alle kids vanaf 4 jaar!Joehoe, het is tijd om boodschappen te doen! Deze Scan en Leer winkelmand is de knaller voor Sophie en Loulou. De trolley met wieltjes, de etenswaren en de vele accessoires prikkelen de fantasie en stimuleren het spelen van rollenspellen. Wat zij dan ook vol overgave samen doen! Net als de Vormenpret Picknickset trouwens, hiermee maken ze van elke picknick een feestje. Tof om met elkaar te combineren!
Life is a dancefloor! Ons huis is tegenwoordig 1 grote disco met de Kidi Super Star DJ Studio. Discolampen, 6 ingebouwde liedjes, je eigen stem opnemen en allerlei coole DJ-effecten, laat het feest maar beginnen en word een echte DJ ster! Ook stoer is de Kids DJ Mix, een heuse draaitafel voor het maken en opnemen van muziekcreaties. Stuiteren maar! Op de nieuwe Stuiter en Leer Lama kunnen onze kleine meiden al hun energie kwijt! Tijdens het jumpen kunnen ze luisteren naar allerlei zinnetjes en muziekjes en verschillende vormen en cijfers leren kennen. Alles in 1 dus! Vergelijkbaar is het 2 in 1 hobbelpaard, lekker samen ritjes maken. Het hobbelpaard is om te toveren tot een loopwagen, dat is natuurlijk mega handig! Julie droomt op dit moment over Ruby, de Glittertattoo Kitten. Een interactieve knuffelkat met een stempelkussen op het pootje waarmee ze echte glittertattoos kan geven! Uiteraard maakt Ruby ook nog allerlei geluiden en ze kan zelfs aangeven hoe ze zich voelt. Tot slot zetten we nog de Kidizoom items in de spotlights, fantastische cadeaus voor de wat grotere kids. Met de Vloggercam kun je de coolste blogs maken met allerlei unieke achtergronden. De Action Cam is geweldig op bijvoorbeeld de stuntstep van je zoon, hiermee leg je allerlei spannende avonturen vast en je kunt hem op hele creatieve manieren gebruiken. Last nut not least de Kidizoom Print Cam, klik, bewerk en print direct de tofste fotocreaties die je daarna mooi in kunt kleuren. Hoog op het verlanglijst van Sam!Maar er is nog zooooveel meer, bekijk snel onze favorieten en breng ook zeker een bezoekje aan de website van Vtech voor alle producten.