Kindermusthaves

Toffe speelkleden van City-Play!

Toffe speelkleden van City-Play!
15 november Opgroeien met jouw favoriete stad

'T heerlijke avondje is gekomen, avondje van Sinterklaas... Joehoe, cadeautip alert! Op dat heerlijke avondje gaan wij onze Sam, Luca en de meiden namelijk blij maken met een super tof speelkleed van City-Play. City-Play ontwerpt en produceert unieke speelkleden, gebaseerd op een stad, land of evenement. Hoe te gek is het als je je zoon of dochter ziet spelen in de stad waar ze opgroeien?


(Klik op de foto)

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen! En de stad waar onze kinderen zijn geboren en steeds groter worden. Of je het nou een autokleed, verkeerskleed of speelmat noemt, ze zorgen in elk geval gegarandeerd voor uren speelplezier. En hoe leuk om allerlei bekende plekken op het kleed tegen te komen? Zo bekijkt Sam straks een spannende wedstrijd van ADO, geniet hij van een rondje in het reuzenrad en doen we boodschappen op de Haagse Markt. (Klik op de foto)

Voor Luca hebben we gekozen voor het speelkleed van Zandvoort, een knaller voor alle kleine en grote racefans. Hier vind je namelijk het circuit van Zandvoort op terug, hoe cool! Lekker meeracen met Max voor de 1ste Nederlandse Formule 1 wereldtitel, blijer kun je mijn jongens niet maken. Met minimaal 20 iconen en 50 kleuren die er op het kleed (ook op alle andere speelkleden) te zien zijn, haal je een uniek cadeau in huis! 


(Klik op de foto)

Leerzaam, leuk en herkenbaar, dat is wat de speelmatten zijn. Daarnaast zijn ze lekker zacht en dus comfortabel voor de kindjes. Blij zijn wij ook met de anti-slip aan de onderkant en het gebruik van milieuvriendelijke stoffen. Maar vooral de vele details scoren punten, wat een super cadeau! 

Ook erg tof trouwens vinden wij het Elfstedentocht kleed, op de schaats, met de fiets of met de auto, het kan allemaal op dit kleed. Via Sneek, langs het meisje van Stavoren en finishen bij Leeuwarden, heerlijk voor de fantasie. Spelen krijgt in elk geval een hele andere dimensie en past perfect binnen de belevingswereld van jouw kleintje. En van jouzelf! 

Koop dus nu het officiële speelkleed van jouw stad bij City-Play! TIP: scoor er direct wat accessoires bij, dan kan je kind er direct mee gaan spelen.